1. |
Методичні вказівки для самостійного вивчення та підготовки до усного заліку з курсу "Товарознавство продовольчих товарів". Розділи: "Харчові жири", "Молочні та яєчні товари", "М'ясні товари", "Рибні товари" : для студ. товарознавчого фак. заоч. форми навч. та спец. 7.050301 "Товарознавство і торгівля продовольчими товарами", 7.050303 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 7.050304 "Захист прав споживачів", 7.050305 "Зберігання продовольчих товарів" / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; уклад. Є. В. Тищенко [та ін.]. - К. : [б.в.], 1997.. - 30 с. ------------ Дод. точки доступу: Тищенко, Євгенія Василівна (уклад..); Київський державний торговельно-економічний університет
2. |
Товарознавство продовольчих товарів (смакові м'ясні, яєчні товари і харчові концентрати) : індивід. завдання для контр. і самост. роботи студ. спец. 6.050301 заоч. форми навч. / уклад. І. В. Сирохман, Т. М. Лозова ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2004.. - 28 с.. - Бібліогр.: с. 3 ------------ Дод. точки доступу: Сирохман, І. В. (уклад..); Лозова, Т. М. (уклад..); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
3. |
Рудавська, Ганна Богданівна. Молочні та яєчні товари : підручник / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : Книга, 2004.. - 392 с.: рис., табл.. - (Серія "Товарознавство"). - Бібліогр.: с. 355-356. - ISBN 966-8314-13-1 ------------ Дод. точки доступу: Тищенко, Євгенія Василівна; Київський національний торговельно-економічний університет
4. |
Рудавська, Ганна Богданівна. Молочні та яєчні товари : підруч. для студентів ВНЗ / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко, С. П. Кущ ; за заг. ред. д-ра с.-г. наук, проф. Г. Б. Рудавської ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 3-тє вид., перероб. та допов.. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013.. - 371 с. : рис., табл.. - (Серія "Товарознавство"). - Бібліогр.: с. 351-353. - 200 прим.. - ISBN 978-966-629-641-5 ------------ Дод. точки доступу: Тищенко, Євгенія Василівна; Кущ, Світлана Петрівна; Рудавська, Ганна Богданівна (ред..); Київський національний торговельно-економічний університет
5. |
Яйця харчові, продукти яєчні. Методи визначення мікробіологічних показників. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017.. - III, 40 с. : табл.. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 40 ------------6. |
Продукти яєчні. Технічні умови. - На заміну РСТ УССР 2013-91 (зі скасуванням в Україні ГОСТ 30363-96) ; Чинний від 2019-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019.. - III, 11 с. : табл.. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11. ------------
| | | | | |