Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Інститут зоології - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
 Знайдено в інших БД:Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського (125)Інститут археології (1)Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (18)Інститут економіки та прогнозування (1)Інститут літератури імені Т. Г. Шевченка (1)Інститут теоретичної фізики імені М. М. Боголюбова (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>K=ДИЕТ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
З726527/2011/90/8
Зоологический журнал .- М.
2011
т.90
№ 8
2.

Покровский, И. Г.
Метод анализа стабильных изотопов углерода и азота в определении диеты хищных птиц / И. Г. Покровский // Зоологический журнал. - 2011. - Том 90, № 8. - С. 1017-1019

Шифр журнала: З726527/2011/90/8
3.

Смирняков, Юрий Иванович.
Спутник грибника : справочное пособие / Ю. И. Смирняков, А. К. Кощеев, А. А. Кощеев. - Москва : Экология, 1992. - 303 с. : цв. ил. - Библиогр.: с. 299. - ISBN 5-7120-0379-1 (в пер.) : Б. ц.
Рубрики: Другие овощные. Пряные овощные. Грибы
Кл.слова: грибы -- МОРФОЛОГИЯ -- СВОЙСТВА -- КЛАССИФИКАЦИЯ -- ЯДОВИТЫЕ -- сбор -- ЗАГОТОВКА -- ПЕРЕРАБОТКА -- ПОСЛОВИЦЫ -- ПОГОВОРКИ -- ПРИМЕТЫ -- кулинария -- РЕЦЕПТ -- ПРИГОТОВЛЕНИЕ -- КАЛЕНДАРЬ
Анотація: Эта книга отличается от многих других, ранее изданных книг о грибах тем, что в ней впервые подробно освещены санитарно-гигиенические требования к грибам, их пищевая и диетологическая ценность. Описаны способы сбора, заготовки и переработки грибов, правила торговли ими на рынках, профилактика пищевых отравлений грибами. Вниманию читателей предлагается 750 рецептов блюд и приправ из грибов: здесь и первые, и вторые блюда, и пироги, пельмени, фарши, начинки с грибами, соусы грибные, и многое другое. Для любителей сбора грибов и грибной кулинарии.

Дод. точки доступу:
Кощеев, Аркадий Константинович; Кощеев, Александр Аркадьевич
 
Інститут зології

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського