Пошуковий запит: (<.>K=ТЕХНОЛОГІЇ$<.>+<.>K=ЄДНАННЯ$<.>+<.>K=ЖИВИХ$<.>+<.>K=ТКАНИН$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 87
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Гередчук, Аліна Михайлівна. Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.16 / А. М. Гередчук ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі", 2017. - 22 с. - Библиогр.: с. 16-19
|
2. |
Лявинець, Георгій Михайлович. Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.16 / Г. М. Лявинець ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2017. - 21 с. - Библиогр.: с. 17-19
|
3. |
Подковко, Оксана Анатоліївна. Удосконалення технології масляної пасти з технологічно-функціональними інгредієнтами : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.04 / О. А. Подковко ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2017. - 20 с. - Библиогр.: с. 13-17
|
4. |
Кобець, Олена Сергіївна. Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів оздоровчого призначення : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.16 / О. С. Кобець ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 21 с. - Библиогр.: с. 17-20
|
5. |
Черства, Альона Олександрівна. Удосконалення технології пресового вилучення ріпакової олії із використанням ферментних препаратів : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.06 / А. О. Черства ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 18 с. - Библиогр.: с. 15-16
|
6. |
Назар, Мар'яна Ігорівна. Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.16 / М. І. Назар ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 20 с. - Библиогр.: с. 15-18
|
7. |
Іванова, Тетяна Миколаївна. Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням кверцетинвмісної сировини : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.04 / Т. М. Іванова ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 25 с. - Библиогр.: с. 18-22
|
8. |
Сімонова, Ірина Іллівна. Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сочевиці та пряно-ароматичних рослин : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.04 / І. І. Сімонова ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 22 с. - Библиогр.: с. 16-18
|
9. |
Пушка, Ольга Сергіївна. Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.16 / О. С. Пушка ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 20 с. - Библиогр.: с. 15-18
|
10. |
Кузьмик, Ульяна Геннадіївна. Удосконалення технології паст кисломолочних з прянощами : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.04 / У. Г. Кузьмик ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 24 с. - Библиогр.: с. 15-21
|
11. |
Бортнічук, Олег Вікторович. Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.16 / О. В. Бортнічук ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 21 с. - Библиогр.: с. 15-19
|
12. |
Ганзенко, Валентина Василівна. Розробка технології виробництва сухого замінника незбираного молока на основі повноскладового зерна сої : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.12 / В. В. Ганзенко ; Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики. - Київ : ТОВ "Контур-Т", 2007. - 22 с. - Библиогр.: с. 18
|
13. |
Гріщенко, Ганна Валеріївна. Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.12 / Г. В. Гріщенко ; Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики. - Київ : ТОВ "Контур-Т", 2007. - 19 с. - Библиогр.: с. 15-16
|
14. |
Шелудченко, Володимир Ілліч. Способи підвищення ефективності експлуатації газотранспортних систем і ресурсозберігаючі технології теплогазопостачання : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук: 05.23.03 / В. І. Шелудченко ; Донбаська державна академія будівництва і архітектури. - Макіївка : СП "Компьютер Норд", 1999. - 34 с. - Библиогр.: с. 28-31
|
15. |
Якуба, Олександр Родіонович. Гідродинаміка та ефективність пилоуловлювачів з закрученими потоками в процесах хімічної технології барвників, пігментів та допоміжних речовин : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук: 05.17.08 / О. Р. Якуба ; Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут" . - Київ : "РІЗОЦЕНТР", 1996. - 38 с. - Библиогр.: с. 33-37
|
16. |
Панько, Михайло Тарасович. Розробка технології повітряно-газового плазмового напилення зносостійких покриттів із порошків на основі стружки сірого чавуну : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.03.06 / М. Т. Панько ; Національна академія наук України; Інститут електрозварювання ім. Є.О. Патона. - Київ : ІЕЗ ім. Є.О. Патона, 1996. - 17 с. - Библиогр.: с. 15-16
|
17. |
Анпілова, Є. С. Інформаційні технології для управління екологічною безпекою поверхневих вод : монографія / Є. С. Анпілова ; НАН України, Інститут телекомунікацій і глобального інформаційного простору. - Київ : Азимут-Україна, 2013. - 103 с. - Библиогр.: с. 93-103. - ISBN 978-966-1541-49-7 : Б. ц.
Дод. точки доступу: Яковлєв, Є.О. (рец.); Биченок, М.М. (рец.); НАН України. Інститут телекомунікацій і глобального інформаційного простору
|
18. |
Шульга, Оксана Сергіївна. Наукове обгрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстивного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 : защищена 15.05.2019 / О. С. Шульга ; Національний університет харчових технологій м. Київ : МОН України Національний університет харчових технологій, 2019. - 43 с. - в дисертації Рубрики: 05.18.16 |
19. |
Блощинська, Олена Олександрівна. Удосконалення технології безглютенових фонданів : канд. техн. наук / О. О. Блощинська ; МОН України Національний університет харчових технологій. - Київ : МОН України Національний університет харчових технологій, 2019 (НУХТ). - 22 с. - в дисертації. - Б. ц. Рубрики: 05.18.16 |
20. |
Валентюк, Наталія Олександрівна. Удосконалення технології післязбиральної обробки та зберігання зерна амаранту : автореферат дис. ... канд. техн. наук : защищена 28.11.2019 / Н. О. Валентюк ; МОН України Одеська Національна академія харчових технологій. - Одеса : МОН України Одеська Національна академія харчових технологій, 2019 (Одеса : ОНАХТ, 2019). - 23 с. - в дисертацїї Рубрики: 05.18.02 |
| |