Пошуковий запит: (<.>K=ТЕХНОЛОГІЇ$<.>+<.>K=ЄДНАННЯ$<.>+<.>K=ЖИВИХ$<.>+<.>K=ТКАНИН$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 87
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Гередчук А.М. Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.16 / А. М. Гередчук ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі", 2017. - 22 с.
|
2. | Лявинець Г.М. Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.16 / Г. М. Лявинець ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2017. - 21 с.
|
3. | Подковко О.А. Удосконалення технології масляної пасти з технологічно-функціональними інгредієнтами : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.04 / О. А. Подковко ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2017. - 20 с.
|
4. | Кобець О.С. Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів оздоровчого призначення : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.16 / О. С. Кобець ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 21 с.
|
5. | Черства А.О. Удосконалення технології пресового вилучення ріпакової олії із використанням ферментних препаратів : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.06 / А. О. Черства ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 18 с.
|
6. | Назар М.І. Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.16 / М. І. Назар ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 20 с.
|
7. | Іванова Т.М. Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням кверцетинвмісної сировини : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.04 / Т. М. Іванова ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 25 с.
|
8. | Сімонова І.І. Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сочевиці та пряно-ароматичних рослин : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.04 / І. І. Сімонова ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 22 с.
|
9. | Пушка О.С. Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.16 / О. С. Пушка ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 20 с.
|
10. | Кузьмик У.Г. Удосконалення технології паст кисломолочних з прянощами : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.04 / У. Г. Кузьмик ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 24 с.
|
11. | Бортнічук О. В. Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.16 / О. В. Бортнічук ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 21 с.
|
12. | Ганзенко В.В. Розробка технології виробництва сухого замінника незбираного молока на основі повноскладового зерна сої : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.12 / В. В. Ганзенко ; Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики. - Київ : ТОВ "Контур-Т", 2007. - 22 с.
|
13. | Гріщенко Г.В. Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.12 / Г. В. Гріщенко ; Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики. - Київ : ТОВ "Контур-Т", 2007. - 19 с.
|
14. | Шелудченко В.І. Способи підвищення ефективності експлуатації газотранспортних систем і ресурсозберігаючі технології теплогазопостачання : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук: 05.23.03 / В. І. Шелудченко ; Донбаська державна академія будівництва і архітектури. - Макіївка : СП "Компьютер Норд", 1999. - 34 с.
|
15. | Якуба О.Р. Гідродинаміка та ефективність пилоуловлювачів з закрученими потоками в процесах хімічної технології барвників, пігментів та допоміжних речовин : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук: 05.17.08 / О. Р. Якуба ; Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут" . - Київ : "РІЗОЦЕНТР", 1996. - 38 с.
|
16. | Панько М.Т. Розробка технології повітряно-газового плазмового напилення зносостійких покриттів із порошків на основі стружки сірого чавуну : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.03.06 / М. Т. Панько ; Національна академія наук України; Інститут електрозварювання ім. Є.О. Патона. - Київ : ІЕЗ ім. Є.О. Патона, 1996. - 17 с.
|
17. | Анпілова Є.С. Інформаційні технології для управління екологічною безпекою поверхневих вод : монографія / Є. С. Анпілова ; НАН України, Інститут телекомунікацій і глобального інформаційного простору. - Київ : Азимут-Україна, 2013. - 103 с.
|
18. | Шульга О.С. Наукове обгрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстивного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 : защищена 15.05.2019 / О. С. Шульга ; Національний університет харчових технологій м. Київ : МОН України Національний університет харчових технологій, 2019. - 43 с.
|
19. | Блощинська О.О. Удосконалення технології безглютенових фонданів : канд. техн. наук / О. О. Блощинська ; МОН України Національний університет харчових технологій. - Київ : МОН України Національний університет харчових технологій, 2019 (НУХТ). - 22 с.
|
20. | Валентюк Н.О. Удосконалення технології післязбиральної обробки та зберігання зерна амаранту : автореферат дис. ... канд. техн. наук : защищена 28.11.2019 / Н. О. Валентюк ; МОН України Одеська Національна академія харчових технологій. - Одеса : МОН України Одеська Національна академія харчових технологій, 2019 (Одеса : ОНАХТ, 2019). - 23 с.
|
| |