Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Інститут технічної теплофізики - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
 Знайдено в інших БД:Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського (11617)Інститут археології (15)Інститут біоорганічної хімії та нафтохімії (7)Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (238)Інститут гідробіології (24)Інститут географії (28)Інститут економіки та прогнозування (121)Інститут електродинаміки (83)Інститут зоології (31)Інститут історії України (45)Інститут клітинної біології та генетичної інженерії (60)Інститут літератури імені Т. Г. Шевченка (6)Інститут математики (4)Інститут проблем кріобіології і кріомедицини (21)Інститут теоретичної фізики імені М. М. Боголюбова (8)Інститут фізики (2)Інститут фізики напівпровідників (8)Інститут фізіології імені О. О. Богомольця (191)Інститут філософії (9)Інституту соціології (113)
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>K=ТЕХНОЛОГІЇ$<.>+<.>K=ЄДНАННЯ$<.>+<.>K=ЖИВИХ$<.>+<.>K=ТКАНИН$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 87
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Гередчук А.М. Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.16 / А. М. Гередчук ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі", 2017. - 22 с.
2.Лявинець Г.М. Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.16 / Г. М. Лявинець ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2017. - 21 с.
3.Подковко О.А. Удосконалення технології масляної пасти з технологічно-функціональними інгредієнтами : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.04 / О. А. Подковко ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2017. - 20 с.
4.Кобець О.С. Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів оздоровчого призначення : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.16 / О. С. Кобець ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 21 с.
5.Черства А.О. Удосконалення технології пресового вилучення ріпакової олії із використанням ферментних препаратів : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.06 / А. О. Черства ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 18 с.
6.Назар М.І. Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.16 / М. І. Назар ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 20 с.
7.Іванова Т.М. Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням кверцетинвмісної сировини : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.04 / Т. М. Іванова ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 25 с.
8.Сімонова І.І. Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сочевиці та пряно-ароматичних рослин : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.04 / І. І. Сімонова ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 22 с.
9.Пушка О.С. Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.16 / О. С. Пушка ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 20 с.
10.Кузьмик У.Г. Удосконалення технології паст кисломолочних з прянощами : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.04 / У. Г. Кузьмик ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 24 с.
11.Бортнічук О. В. Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.16 / О. В. Бортнічук ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 21 с.
12.Ганзенко В.В. Розробка технології виробництва сухого замінника незбираного молока на основі повноскладового зерна сої : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.12 / В. В. Ганзенко ; Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики. - Київ : ТОВ "Контур-Т", 2007. - 22 с.
13.Гріщенко Г.В. Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.12 / Г. В. Гріщенко ; Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики. - Київ : ТОВ "Контур-Т", 2007. - 19 с.
14.Шелудченко В.І. Способи підвищення ефективності експлуатації газотранспортних систем і ресурсозберігаючі технології теплогазопостачання : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук: 05.23.03 / В. І. Шелудченко ; Донбаська державна академія будівництва і архітектури. - Макіївка : СП "Компьютер Норд", 1999. - 34 с.
15.Якуба О.Р. Гідродинаміка та ефективність пилоуловлювачів з закрученими потоками в процесах хімічної технології барвників, пігментів та допоміжних речовин : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук: 05.17.08 / О. Р. Якуба ; Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут" . - Київ : "РІЗОЦЕНТР", 1996. - 38 с.
16.Панько М.Т. Розробка технології повітряно-газового плазмового напилення зносостійких покриттів із порошків на основі стружки сірого чавуну : Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.03.06 / М. Т. Панько ; Національна академія наук України; Інститут електрозварювання ім. Є.О. Патона. - Київ : ІЕЗ ім. Є.О. Патона, 1996. - 17 с.
17.Анпілова Є.С. Інформаційні технології для управління екологічною безпекою поверхневих вод : монографія / Є. С. Анпілова ; НАН України, Інститут телекомунікацій і глобального інформаційного простору. - Київ : Азимут-Україна, 2013. - 103 с.
18.Шульга О.С. Наукове обгрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстивного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 : защищена 15.05.2019 / О. С. Шульга ; Національний університет харчових технологій м. Київ : МОН України Національний університет харчових технологій, 2019. - 43 с.
19.Блощинська О.О. Удосконалення технології безглютенових фонданів : канд. техн. наук / О. О. Блощинська ; МОН України Національний університет харчових технологій. - Київ : МОН України Національний університет харчових технологій, 2019 (НУХТ). - 22 с.
20.Валентюк Н.О. Удосконалення технології післязбиральної обробки та зберігання зерна амаранту : автореферат дис. ... канд. техн. наук : защищена 28.11.2019 / Н. О. Валентюк ; МОН України Одеська Національна академія харчових технологій. - Одеса : МОН України Одеська Національна академія харчових технологій, 2019 (Одеса : ОНАХТ, 2019). - 23 с.
...
 
Інститут технічної теплофізики

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського