Пошуковий запит: (<.>K=ПРЯН$<.>+<.>K=АРОМАТИЧЕСК$<.>+<.>K=РАСТЕНИ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
1. |
Сімонова, Ірина Іллівна. Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сочевиці та пряно-ароматичних рослин : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.04 / І. І. Сімонова ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 22 с. - Библиогр.: с. 16-18
|
2. |
Кузьмик, Ульяна Геннадіївна. Удосконалення технології паст кисломолочних з прянощами : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.04 / У. Г. Кузьмик ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 24 с. - Библиогр.: с. 15-21
|