Пошуковий запит: (<.>K=ПРОДУКТ$<.>+<.>K=ХАРЧУВАНН$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 52
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Заєць, Олена Миколаївна. Підвищення ефективності систем високотемпературного нагріву дуттєвого повітря на основі утилізації теплоти продуктів горіння : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.14.06 / О. М. Заєць ; Національна академія наук України; Інститут проблем машинобудування ім. А.М. Підгорного. - Харків : "ФОП Напольська А.В.", 2017. - 20 с. - Библиогр.: с. 17-18
|
2. |
Безбах, Ігор Віталійович. Науково-технічні основи створення рекуперативних сушарок та термомеханічних агрегатів для обробки в'язких і дисперсних харчових продуктів : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук: 05.18.12 / І. В. Безбах ; Міністерство освіти і науки України; Одеська національна академія харчових технологій. - Одеса : Видавничий центр ОНАХТ, 2018. - 46 с. - Библиогр.: с. 40-42
|
3. |
Іванова, Тетяна Миколаївна. Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням кверцетинвмісної сировини : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.04 / Т. М. Іванова ; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - 25 с. - Библиогр.: с. 18-22
|
4. |
Гріщенко, Ганна Валеріївна. Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук: 05.18.12 / Г. В. Гріщенко ; Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики. - Київ : ТОВ "Контур-Т", 2007. - 19 с. - Библиогр.: с. 15-16
|
5. |
Киселев, Яков Степанович. Самовозгорание пищевых продуктов при их термической сушке : автореферат диссертации на соискание ученой степени доктора технических наук: 05.18.12 / Я. С. Киселев ; Ленинградский ордена Трудового Красного Знамени технологический институт холодильной промышленности. - Ленинград : Лит. ЛТИХП, 1984. - 30 с. - Библиогр.: с. 26-30
|
6. |
БОРОНТОВ, Геннадий Анатольевич. Экранировка непрерывного лазерного излучения продуктами абляции композиционных материалов : автореферат диссертации на соискание ученой степени кандидата технических наук: 01.04.14 / Г. А. БОРОНТОВ ; Министерство высшего и среднего специального образования СССР; Ленинградский ордена Трудового Красного Знамени институт точной механики и оптики. - Ленинград : Ротапринт ЛИТМО, 1986. - 19 с. - Библиогр.: с. 15
|
7. |
Вишняков, Владимир Иванович. Взаимодействие плазмы продуктов сгорания с электродами и частицами конденсированной дисперсной фазы : автореферат диссертации на соискание ученой степени кандидата физико-математических наук: 01.04.14 / В. И. Вишняков ; Одесский ордена Трудового Красного Знамени государственный университет им. И.И. Мечникова. - Одесса : Гортипография Одесского облполиграфиздата, 1989. - 16 с. - Библиогр.: с. 16
|
8. |
Богатырев, Андрей Николаевич. Научные и технические основы получения белковых продуктов из нетрадиционных источников : диссертация на соискание ученой степени доктора технических наук в форме научного доклада: 05.18.10, 05.18.12 / А. Н. Богатырев ; Министерство высшего и среднего специального образования РСФСР; Московский ордена Трудового Красного Знамени технологический институт пищевой промышленности. - Москва : Тип. АгроНИИТЭИПП, 1990. - 51 с. - Библиогр.: с. 41-47
|
9. |
Звегинцев, Александр Иванович. Интенсификация процесса сушки продуктов комплексной переработки антарктической креветки (криля) : автореферат диссертации на соискание ученой степени кандидата технических наук: 05.18.12 / А. И. Звегинцев ; Одесский технологический институт пищевой промышленности им. М.В. Ломоносова. - Одесса : Гортипография Одесского облполиграфиздата, 1987. - 16 с. - Библиогр.: с. 16
|
10. |
Репа, Иван Иванович. Исследование теплофизических и электрофизических свойств плазмы продуктов сгорания природного газа и водорода в магнитном поле : автореферат диссертации на соискание ученой степени кандидата физико-математических наук: 01.04.14 / И. И. Репа ; Одесский ордена Трудового Красного Знамени государственный университет им. И.И. Мечникова. - Одесса : ФОЛ ИЭД АН УССР, 1985. - 19 с. - Библиогр.: с. 18-19
|
11. |
Кривопляс-Володина, Людмила Олександрівна. Багатокретиріальний синтез мехатронних функціональних модулів машин паківання харчових продуктів : автореферат дис. ... д-ра техн. наук / Л. О. Кривопляс-Володина. - Київ : МОН Ураїни Національний університет харчових технологій, 2019 (Київ : НУХТ, 2019). - 46 с. - в дисертації Рубрики: 05.18.12 |
12. |
Писарєв, Максим Григорович. Удосконалення технологій переробки сучасних сортів картоплі з отриманням нових напівфабрикатів та консервованих продуктів : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 : защищена 06.12.2019 / М. Г. Писарєв ; МОН України Національний університет харчових технологій. - Київ : МОН України Національний університет харчових технологій, 2019 (Київ : НУХТ, 2019). - 22 с. Рубрики: 05.18.13 |
13. |
Гріщенко, Ганна Валеріївна. Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 : защищена 04.12.2007 / Г. В. Гріщенко ; НАН України Інститут технічної теплофізики. - 19 с. - в дисертації Рубрики: 05.18.12 |
14. |
Петрова, Жанна Олександрівна. Розробка процесів одержання каротиновмісних харчових продуктів : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 : защищена 16.02.2004 / Ж. О. Петрова ; НУХТ. - Київ : МОНУ НУХТ, 2004 (Київ : Поліграф. дільн. ІЕД НАНУ, 20041203). - 22 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.) Рубрики: 05.18.12 |
15. |
Лебединець, Ігор Володимирович. Підвищення ефективності прорцесів та обладнання для тепллової обробки харчових продуктів ІЧ - випромінюванням : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 : защищена 18.04.2003 / І. В. Лебединець ; ХДУХТ. - Харків : ХДУХТ МОНУ, 2003 (Харків : ДОД ХДУХТ, 20030317). - 19 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.) Рубрики: 05.18.12 |
16. |
Левківська , Тетяна Миколаївна. Удосконалення технології каротиновмісних добавок та консервованих продуктів з моркові : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 : защищена 15.11.2012 / Т. М. Левківська ; НУХТ. - Київ : НУХТ МОНУ, 2012 (Київ : НУХТ, 20121017). - 22 с. - в дисертації. - 120 экз. - (в пер.) Рубрики: 05.18.13 |
17. |
Кричковська , Лідія Василівна. Науково-практичні основи створення каротиновмістних жирових продуктів : д-ра техн. наук : 05.18.06 : защищена 25.10.1999 / Л. В. Кричковська ; ХДПУ. - Харків : ХДПУ МОНУ, 1999 (Харків : Ризограф ХДПУ, 19990506). - 34 с. - в дисертації. - 120 экз. - (в пер.) : Б. ц. Рубрики: 05.18.06 |
18. |
Кочубей, Оксана Валер'янівна. Вдосконалення технології згущення молочних продуктів з використанням вакуумної гомогенізації : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 : защищена 11.10.2000 / О. В. Кочубей ; УДУХТ МОНУ. - Київ : УДУХТ, 2000 (Київ : РВЦ УДУХТ, 20000906). - 19 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.) Рубрики: 05.18.04 |
19. |
Деркач, Ірина Валеріївна. Технологія β-каротинового концентрату та збагаченних ним консервованих продуктів : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 : защищена 17.05.2003 / І. В. Деркач ; ОНАХТ. - Одеса : ОДНАХТ МОНУ, 2003 (Одеса : ОНАХТ, 20030910). - 18 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.) Рубрики: 05.18.13 |
20. |
Коваленко, Наталія Олександрівна. Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів : автореферат дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 : защищена 0.63.2010 / Н. О. Коваленко ; ОНАХТ. - Одеса : МОНУ ОНАХТ, 2000 (Одеса : ОНАХТ, 20100528). - 19 с. - в дисертації. - 100 экз. - (в пер.) Рубрики: 05.18.16 |
| |