Пошуковий запит: (<.>K=ПЕРЕРОБК$<.>+<.>K=ПРОДУКТІВ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
1. |
Анохіна, В. І. Зберігання, переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах / Анохіна В.І., Рибак Г.М., Сердюк Т.Л. - Київ : Урожай, 1988. - 216 с. - Б. ц.
Кл.слова: Зберігання переробка продукції рецепты сушіння заморожування замораживание -- зберігання -- переробка -- продукції -- рецепты -- сушіння -- заморожування -- замораживание Дод. точки доступу: Рибак, Г. М.; Сердюк, Т. Л.
|
2. |
Парлаг, О. О. Каталог гамма-спектрів продуктів активації хімічних елементів гальмівним випромінюванням мікротрона / Парлаг О.О., Маслюк В.Т., Пуга П.П., Головей В.М. - Київ : Наукова думка, 2008. - 184 с. - Б. ц.
Кл.слова: Каталог гамма-спектр радіоізотоп -- каталог -- гамма -- спектр -- радіоізотоп Дод. точки доступу: Маслюк, В. Т.; Пуга, П. П.; Головей, В. М.
|