Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського Інститут археології Інститут біоорганічної хімії та нафтохімії Інститут біохімії імені О. В. Палладіна Інститут ботаніки імені М. Г. Холодного Інститут гідробіології Інститут географії Інститут економіки та прогнозування Інститут електродинаміки Інститут зоології Інститут історії України Інститут клітинної біології та генетичної інженерії Інститут літератури імені Т. Г. Шевченка Інститут математики Інститут проблем кріобіології і кріомедицини Інститут проблем міцності імені Г. С. Писаренка Інститут сходознавства імені А. Ю. Кримського Інститут теоретичної фізики імені М. М. Боголюбова Інститут технічної теплофізики Інститут фізики Інститут фізики напівпровідників Інститут фізіології імені О. О. Богомольця Інститут філософії Інституту соціології
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>K=ХАРЧУВАНН$<.>+<.>K=ВАГІТНИХ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. |
Бадюк, Вікторія Михайлівна. Результат комбінованого генетичного скринінгу вагітних як показання до інвазивної пренатальної діагностики : автореф. дис.к.мед.н.:03.00.15 / В. М. Бадюк ; Академія медичних наук України, Науковий центр радіаційної медицини. - К, 2009. - 22 с.
Дод. точки доступу: Академія медичних наук України; Науковий центр радіаційної медицини
| 2. |
Лясковський , Тарас Михайлович. Мікрофлора вагітних жінок і шляхи її корекції при дисбіозах : автореф. дис...к.б.н.: 03.00.07 / Т. М. Лясковський ; НАН України, Ін-т мікробіології і вірусології. - К : [б. и.], 2010. - 20 с. - Б. ц.
Дод. точки доступу: НАН України; Ін-т мікробіології і вірусології
| 3. |
Рибалка, Олександр Ілліч. Ячмінь як продукт функціонального харчування : монографія / О. І. Рибалка, Б. В. Моргун, С. С. Поліщук ; Нац. акад. наук України, Ін-т фізіології рослин і генетики, Нац. акад. аграр. наук України. - Київ : Логос, 2016. - 620 с. - Біблиіогр. в кінці глав. - ISBN 978-617-7442-06-5 : 62.00 грн Рубрики: Моргун Анотація: У монографії узагальнено результати 50-річних досліджень. Показано нагальну необхідність висвітлення результатів як світових, так і власного наукового пошуку у галузі харчової цінності зерна ячменю, доведення цієї важливої інформації до широкого українського загалу, до українського споживача, не розбещеного великим вибором продуктів здорового харчування на місцевому продовольчому ринку. Ця книга є першою в Україні монографією, що присвячена культурі ячменю харчового напряму використання, і всі зазначені раніше питання знайдуть у ній віддзеркалення. Для генетиків, фізіологів рослин, біохіміків, мікробіологів, викладачів, аспірантів, студентів біологічних та сільськогосподарських вузів. Дод. точки доступу: Моргун, Богдан Володимирович; Поліщук, Сергій Сергійович; Нац. акад. наук України; Ін-т фізіології рослин і генетикиНац. акад. аграр. наук України
| 4. |
Ф-1/2021/53/ 6 | Фізіологія рослин і генетика | 2021 | т.53 | 6
|
| 5. |
Катрій, В.Б.. Фізіолого-біохімічні та генетичні особливості ячменю як продукту функціонального харчування / В.Б. Катрій, О. І. Рибалка, Б. В. Моргун> // Физиология растений и генетика = Фізіологія рослин і генетика = Plant Physiology and Genetics. - 2021. - Том 53, N 6. - С. 463 - 483
. - ISSN 2308-7099
Шифр журнала: Ф-1/2021/53/ 6
Дод. точки доступу: Рибалка, Олександр Ілліч; Моргун, Богдан Володимирович
|
|
|