Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Інститут клітинної біології та генетичної інженерії - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
 Знайдено в інших БД:Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського (2004)Інститут археології (1)Інститут біоорганічної хімії та нафтохімії (8)Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (34)Інститут гідробіології (4)Інститут географії (4)Інститут економіки та прогнозування (69)Інститут електродинаміки (1)Інститут зоології (7)Інститут історії України (4)Інститут проблем кріобіології і кріомедицини (1)Інститут сходознавства імені А. Ю. Кримського (1)Інститут теоретичної фізики імені М. М. Боголюбова (2)Інститут технічної теплофізики (40)Інститут фізики (1)Інститут фізіології імені О. О. Богомольця (10)
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>K=ПЕРЕРОБК$<.>+<.>K=ПРОДУКТІВ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

ДЕХТЯРЕНКО, Наталія Віталіївна.
Особливості відбору пробіотичних культур LACTOBACILLUS роду для створення препаратів і продуктів різного призначення : автореф. дис. к .с/г. н.:03.00.20 / Н. В. ДЕХТЯРЕНКО ; Мін-во освіти і науки України, Нац. ун-т біоресурсів і прородовикористання України (К). - [Б. м. : б. и.], 2009. - 21 с. - Б. ц.

Дод. точки доступу:
Мін-во освіти і науки України; Нац. ун-т біоресурсів і прородовикористання України (К)
2.

КЛЮВАДЕНКО , Андрій Андрійович.
Особливості клонального мікрозмноження, прямої адаптації та переробки перспективних сортів хмелю звичайного ( HUMULUS LUPULUS L.) : автореф. дис. к.с/г.н.:03.00.20 / А. А. КЛЮВАДЕНКО ; Нац. ун-т біоресурсів і природовикористання України (К). - К : [б. и.], 2010. - 20 с. - Б. ц.

Дод. точки доступу:
Нац. ун-т біоресурсів і природовикористання України (К)
3.

Анацький, Андрій Сергійович.
Удосконалення технології каротинвмісних продуктів BLAKESLEA TRISPORA : автореф. дис...к.т.н: 03.00.20 / А. С. Анацький ; кер. работи В. М. Гуляєв ; Міністерство освіти і науки , молоді та спорту України, Національний університет харчових технологій. - К., 2012. - 19 с.

Дод. точки доступу:
Гуляєв, Віталій Михайлович (кер. работи.); Міністерство освіти і науки , молоді та спорту УкраїниНаціональний університет харчових технологій
4.

Карпенко, Ілона Василівна.
Біотехнологія рамноліпідних поверхнево-активних продуктів штаму Pseudomonas sp. PS-17 та їх застосування для олійних рослин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Карпенко Ілона Василівна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т ім. Ігоря Сікорського". - Київ, 2017. - 24 с. : рис., табл.

Перейти: http://ela.kpi.ua/bitstream/123456789/19098/1/Karpenko_aref.pdf
Дод. точки доступу:
"Київський політехнічний інститут", національний технічний універсистет України
5.

Рибалка, Олександр Ілліч.
Ячмінь як продукт функціонального харчування : монографія / О. І. Рибалка, Б. В. Моргун, С. С. Поліщук ; Нац. акад. наук України, Ін-т фізіології рослин і генетики, Нац. акад. аграр. наук України. - Київ : Логос, 2016. - 620 с. - Біблиіогр. в кінці глав. - ISBN 978-617-7442-06-5 : 62.00 грн
Рубрики: Моргун
Анотація: У монографії узагальнено результати 50-річних досліджень. Показано нагальну необхідність висвітлення результатів як світових, так і власного наукового пошуку у галузі харчової цінності зерна ячменю, доведення цієї важливої інформації до широкого українського загалу, до українського споживача, не розбещеного великим вибором продуктів здорового харчування на місцевому продовольчому ринку. Ця книга є першою в Україні монографією, що присвячена культурі ячменю харчового напряму використання, і всі зазначені раніше питання знайдуть у ній віддзеркалення. Для генетиків, фізіологів рослин, біохіміків, мікробіологів, викладачів, аспірантів, студентів біологічних та сільськогосподарських вузів.

Дод. точки доступу:
Моргун, Богдан Володимирович; Поліщук, Сергій Сергійович; Нац. акад. наук України; Ін-т фізіології рослин і генетикиНац. акад. аграр. наук України
6.

Покиньброда, Тетяна Ярославівна.
Біотехнологія поверхнево-активних продуктів бактерій роду Pseudomonas , їх властивості та застосування : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Покиньброда Тетяна Ярославівна ; МОН України.Національний технічний університет Украини "Київський політехнічний інститут" ім. Ігоря Сікорського. - К., 2018. - 25 с.
Рубрики: 2019
Перейти: http://ela.kpi.ua/bitstream/123456789/25221/1/Pokynbroda_aref.pdf

Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)
7.

Кучеренко, Дар'я Юріївна.
Розробка та оптимізація глутамат-чутливого біосенсора для потреб медицини та контролю якості харчових продуктів : автореф. дис. на здоб. наук. ступеня канд. біол. наук : [спец.] 03.00.20 "Біотехнологія" / Кучеренко Дар'я Юріївна ; НАН України, Ін-т молекулярної біології і генетики. - К., 2019. - 24 с.
Рубрики: Біотехнології
8.

Корецька, Наталія Ігорівна.
Біотехнологія поверхнево-активних продуктів штаму Rhodococcus erythropolis AU-1, властивості та застосування : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Корецька Наталія Ігорівна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т ім. Ігоря Сікорського". - Київ, 2020. - 24 с. : рис., табл.

Дод. точки доступу:
"Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського", національний технічний університет України
9.

Король, Цвітана Олександрівна.
Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Король Цвітана Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с.


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)
10.

Маковейчук, Тетяна Іванівна.
Фізіологічні основи застосування продуктів термофільного метанового бродіння як стимулятора росту та розвитку рослин : автореф. дис... канд. біол. наук: 03.00.12 / Маковейчук Тетяна Іванівна ; НАН України, Ін-т фізіології рослин та генетики. - К., 2002. - 20 с.

Дод. точки доступу:
Інститут фізіології рослин і генетики (Київ); Національна академія наук України
11.

Коваленко, Олексій.
Фрукти проти овочів. Чому кавун - не ягода, а томат - це фрукт : научно-популярная литература / Олексій Коваленко. - Київ : Віхола, 2021. - 220, [1] с. : іл. - Бібліогр.: с. 204-212. - 1500 экз. - ISBN 978-617-7960-06-4 : 64.00 р.
Рубрики: 2022
Анотація: Перці й помідори — не овочі. Гречка — горішок. Вишня — не ягода. Усе своє життя, успішно проігнорувавши ботаніку, ми керуємося лише одним простим (і хибним) правилом: солодке — фрукт, а все решта — овочі. Насправді це так не працює. У книжці «Фрукти проти овочів» ботанік, музейник та автор блогу «Довколаботаніка» Олексій Коваленко розповість справжню історію продуктів, які ми щодня бачимо на кухні та в супермаркеті, а ще навчить відрізняти овоч від фрукта, горіх — від горішка, а кавун — від ягоди. У книжці Олексій пояснить, хто намагався лікувати огірками безпліддя та укуси скорпіонів, як салату приписали здібності впливати на чоловічу потенцію, звідки примандрував до нас буряк та як приготувати каштани в домашніх умовах і не рознести квартиру на шматки. Перед вами — не збірник рецептів і навіть не підручник з ботаніки, книжка Олексія Коваленка — це реальна та дотепна історія найзвичайнісіньких овочів і фруктів: від особливостей їхньої ДНК та селекції до найдивніших міфів і кулінарних лайфхаків.
12.

Россоха, Ірина Вікторівна.
Вплив кріоконсервованих продуктів ембріофетоплацентарного комплексу на процеси апоптозу при аутоімунних захворюваннях : автореферат дис. ... канд. биол. наук : 03.00.19 / І. В. Россоха ; НАН України, Інститут кріобіології і кріомедицини. - Х, 2005. - 20 с.

Дод. точки доступу:
НАН України; Інститут кріобіології і кріомедицини
13.

Кричковська, Лідія Василівна.
Створення біологічно-активних продуктів на основі стабілізованого каротину біотехнологічного походження : автореф. дис... д-ра біол.: наук: 03.00.20 / Кричковська Лідія Василівна ; НАН України, Інститут біохімії ім. О.В.Палладіна. - К., 2003. - 36 с.: рис.

Дод. точки доступу:
Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (Київ); Національна академія наук України
 
Інститут клітинної біології та генетичної інженерії

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського