Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського Інститут археології Інститут біоорганічної хімії та нафтохімії Інститут біохімії імені О. В. Палладіна Інститут ботаніки імені М. Г. Холодного Інститут гідробіології Інститут географії Інститут економіки та прогнозування Інститут електродинаміки Інститут зоології Інститут історії України Інститут клітинної біології та генетичної інженерії Інститут літератури імені Т. Г. Шевченка Інститут математики Інститут проблем кріобіології і кріомедицини Інститут проблем міцності імені Г. С. Писаренка Інститут сходознавства імені А. Ю. Кримського Інститут теоретичної фізики імені М. М. Боголюбова Інститут технічної теплофізики Інститут фізики Інститут фізики напівпровідників Інститут фізіології імені О. О. Богомольця Інститут філософії Інституту соціології
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>K=СОХРАННОСТ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. |
Петровский, А. Эффективный хакинг для начинающих и не только. Кратко, доступно, просто : монография / А.Петровский,Б.Леонтьев. - М. : Познават. кн. плюс, 1999. - 191 с. : ил. - 4000 экз. - ISBN 5-8321-0030-1 : 7.67 грн. Рубрики: Информация--Сохранность Кл.слова: информация; сохранность Дод. точки доступу: Леонтьев, Б.
| 2. |
Антонович, Евгения Александровна. Качество продуктов питания в условиях химизации сельского хозяйства : справочник / Е. А. Антонович, Л. К. Седокур. - Киев : Урожай, 1990. - 240 с. - (Сохранности и качеству продукции - первоочередное внимание). - Прил.: с. 153-223. - Библиогр.: с. 224-237. - ISBN 5-337-00543-X : 1.30 р. Рубрики: Харчові продукти--Безпека--Довідкові видання Сільське господарство--Мікродобрива--Довідкові видання Кл.слова: пестициды -- пестициди -- продукты питания -- продукти харчування -- качество продуктов питания -- якість продуктів харчування -- химизация сельского хозяйства -- хімізація сільського господарства -- пестициды и пищевые продукты -- пестициди і харчові продукти -- санитарный надзор -- санітарний нагляд Анотація: Приведены результаты исследований влияния химических веществ, используемых при производстве и хранении продуктов питания, на их качество; вопросы современной регламентации и контроля наличия химических веществ в продуктах питания. Дод. точки доступу: Седокур, Людмила Константиновна
| 3. |
Изотопы и радиация в сельском хозяйстве : в 2-х т. Т. 2. Животные - растения - питание - окружающая среда / ред. В. В. Рачинского ; пер. с англ. В. Д. Цыдендамбаева. - М. : Агропромиздат, 1989. - 366 с. : ил. - ISBN 0-12-436602-3 (в пер.) : 5.30 р. Рубрики: Действие ионизирующих излучений на организм сельскохозяйственных растений и животных (сельскохозяйственная радиобиология) Кл.слова: физиология -- СЕЛЬСКОХОЗЯЙСТВЕННЫХ -- КУЛЬТУР -- энтомология -- биохимия -- радиоактивный -- ИЗОТОП -- сохранность -- ПИЩЕВОЙ -- ПРОДУКТ -- безопасность -- РАДИОИЗОТОП -- РАДИОНУКЛЕИД -- ПЕСТИЦИД -- ЗДОРОВЬЕ -- ЖИВОТНЫЕ Дод. точки доступу: Рачинский, В. В. (ред.); Цыдендамбаев, В. Д. (пер.)
| 4. |
Организация сохранности книжных фондов в академических библиотеках : сб. науч. тр. - Ленинград : БАН, 1986. - 99 с. - 0.60 р. Рубрики: библиотековедение--работа библиотеки--СССР Кл.слова: академические библиотеки -- библиотечные фонды -- сохранность книг |
|
|