Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Кавецкий Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.

Кавецкий, Георгий Дмитриевич.
Процессы и аппараты пищевой технологии : учебник для группы спец. "Технология продуктов питания" вузов / Г. Д. Кавецкий, Б. В. Васильев ; ред. Г. А. Гусева. - 2-е изд., перераб. и доп.. - М. : Колос, 2000.. - 551 с.: ил.. - (Учебники и учеб. пособия для студентов высших учебных заведений). - Библиогр.: с. 546-547. - ISBN 5-10-003174-3
------------
Дод. точки доступу:
Васильев, Борис Викторович; Гусева, Г. А. (ред..)
2.

Кавецкий, Геннадий Дмитриевич.
Процессы и аппараты пищевой технологии : учебник для студ. вузов, обуч. по направлениям подгот. дипломированных спец. "Производство продуктов питания из растительного сырья", "Технология продовольственных продуктов специального назначения и общественного питания", "Пищевая инженерия" / Г. Д. Кавецкий, В. П. Касьяненко. - 3-е изд., перераб. и доп.. - М. : КолосС, 2008.. - 591 с.: рис.. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Библиогр.: с. 585-586. - ISBN 978-5-9532-0410-1
------------
Дод. точки доступу:
Касьяненко, Виталий Петрович
 
Центр бібліотечних електронних ресурсів і технологій

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського