Пошуковий запит: (<.>K=ЦУКОР$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Цукор: Правила приймання і методи відбирання проб. - На заміну ГОСТ 12569-85; Введ. 2001.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2000. - II, 7с., II, 7 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт)
|
2. |
Цукор: Метод визначення вологи та сухих речовин / ГОСТ 12570-98. - На заміну ГОСТ 12570-67; Введ. 1999.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІ, 4с., ІІ, 4 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт)
Дод. точки доступу: ГОСТ 12570-98
|
3. |
Бахмат, Микола Іванович. Буряковий цукор- технології виробництва : навч. посібник для підгот. фахівців в аграрних ВНЗ 3-4 рівнів акредитації із спец. "Агрономія" / М. І. Бахмат [и др.]. - Кам'янець-Подільський : Абетка-НОВА, 2004. - 372 с.: іл., табл. - Бібліогр.: с. 365-368. - ISBN 966-8119-80-0
Дод. точки доступу: Ігнатьєв, Микола Омелянович; Вітвіцький, Іван Антонович
|
4. |
Цукор. Методи визначення редукувальних речовин / розроб. В. О. Штангеєв [та ін.]. - На заміну ГОСТ 12575-86; Чинний від 2002.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2001. - ІІІ, 12с.; ІІІ, 12 с. - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт)
Дод. точки доступу: Штангеєв, В. О (розроб.)
|
5. |
Цукор: Метод визначення сахарози / ГОСТ 12571-98. - На заміну ГОСТ 12571-86; Введ.1999.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІІ, 7с., ІІІ, 7 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт)
Дод. точки доступу: ГОСТ 12571-98
|
6. |
Цукор. Нормативні документи : довідник / упоряд. В. С. Тимошенко ; ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2001. - 295 с.: рис. - (Серія "Нормативна база підприємства. Законодавство. Стандартизація. Класифікація. Сертифікація "). - ISBN 966-7961-06
Дод. точки доступу: Іванов, Володимир Леонтійович (ред.); Тимошенко, Валерій Сергійович (упоряд.)
|
7. |
Товарознавство продовольчих товарів : тести для студ. ТКФ спец., 6.050301 "Товарознавство і комерційна діяльність", 6.050302 "Товарознавство та експертиза у митній справі", 6.050303 "Експертиза товарів та послуг". Розділ "Крохмаль, цукор, мед, кондитерські товари" / уклад. І. В. Сирохман [та ін.] ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2003. - 52 с.
Дод. точки доступу: Сирохман, І. В (уклад.); УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія
|
8. |
Цукор білий. Технічні умови. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)
|
9. |
Цукор. Методи визначання органолептичних показників. - Вид. офіц. - Зі скасуванням чинності ГОСТ 12576-89; чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 4 с. - (Національний стандарт України)
|
10. |
Цукор білий кристалічний. Метод визначання показника розподілу кристалів. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 6 с. - (Національний стандарт України)
|
11. |
Цукор кристалічний. Метод визначення зовнішнього вигляду з використанням еталонних зразків. - Вид офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 6 с. - (Національний стандарт України)
|
12. |
Цукор пресований. Метод визначення міцності. - Вид офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 4 с. - (Національний стандарт України)
|
13. |
Цукор пресований. Метод визначення дріб'язку. - Вид офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 3 с. - (Національний стандарт України)
|
14. |
Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Крохмаль, цукор, мед, кондитерські вироби" : завдання і метод. вказівки до викон. лабораторних робіт для студ. напряму підготов. "Товарознавство і торговельне підприємництво" (ден. та заоч. форм навчання) / уклад. І. В. Сирохман [та ін.] ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2008. - 36 с. - Бібліогр.: с. 6
Дод. точки доступу: Сирохман, І. В (уклад.); УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія
|
15. |
Цукор; Умови тривалого зберігання / розроб. В. Штангеєв. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 4 с. - (Національний стандарт України)
Дод. точки доступу: Штангеєв, В. (розроб.)
|
16. |
Цукор; Метод визначення гранулометричного складу / розроб. В. Штангеєв. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 3 с. - (Національний стандарт України)
Дод. точки доступу: Штангеєв, В. (розроб.)
|
17. |
Цукор. Метод визначання феродомішок / розроб. В. Штангеєв [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 12573-67; Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - III, 3 с. - (Національний стандарт України)
Дод. точки доступу: Штангеєв, В (розроб.)
|
18. |
Цукор. Методи визначання маси нетто / розроб. В. Штангеєв [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 12573-67; Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - III, 6 с. - (Національний стандарт України)
Дод. точки доступу: Штангеєв, В (розроб.)
|
19. |
Мацебера, Анатолій Григорович. Боротьба за цукор / А. Г. Мацебера, В. В. Олянич. - Х. : Точка, 2005. - 102 с.+ іл. - ISBN 966-8669-04-5
Дод. точки доступу: Олянич, Валентина Володимирівна
|
20. |
Стандартизована термінологія технічного регулювання. Харчова промисловість. Цукор, цукрові буряки, кондитерські вироби, крохмалепродукти : довідник / упоряд. Н. В. Вишнякова ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм-стандарт, 2005. - 74 с. - (Серія "Нормативна база підприємства"). - Бібліогр.: с. 73. - ISBN 966-7961-61-3
Дод. точки доступу: Іванов, Володимир Леонтійович (заг. ред.); Вишнякова, Наталія Вячеславівна (упоряд.)
|
| |