Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
 Знайдено в інших БД:Інститут археології (1)Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (17)Інститут економіки та прогнозування (3)Інститут зоології (6)Інститут клітинної біології та генетичної інженерії (3)Інститут сходознавства імені А. Ю. Кримського (1)Інститут теоретичної фізики імені М. М. Боголюбова (1)Інститут технічної теплофізики (7)Інститут фізіології імені О. О. Богомольця (3)
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>K=ФРУКТ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 390
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Гутниченко, Татьяна Владимировна.
Разработка технологии фруктозы из мелассы : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Гутниченко Татьяна Владимировна ; КТИПП. - К., 1992. - 289 л. - Библиогр.:л.181-199

Дод. точки доступу:
КТИПП
2.

Ибрамджи, Жером.
Использование топинамбура в технологии фруктовых консервов : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Ибрамджи Жером ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 210 с. - Библиогр:с.168-191

Дод. точки доступу:
Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова
3.

Ивчук, Надежда Павловна.
Разработка технологических условий кристаллизации фруктозы из водных растворов : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Ивчук Надежда Павловна ; Укр. ун-т пищ. технологий. - К., 1994. - 187 л. - л.:153-173

Дод. точки доступу:
Украинский университет пищевых технологий
4.

Філак, Фелікс Георгійович.
Ефективність застосування фруктових паст і мінеральної води Поляна Купіль у лікуванні хворих на хронічні захворювання кишечника : дис...канд. мед. наук / Філак Фелікс Георгійович ; Український НДІ гастроентерології. - Дніпропетровськ, 1995. - 154 л.

Дод. точки доступу:
Український НДІ гастроентерології
5.

Фруктова, Яна Станіславівна.
Диференціація навчання в профільних класах біологічного спрямування (на матеріалі курсу "Загальна біологія") : дис... канд. пед. наук: 13.00.02 / Фруктова Яна Станіславівна ; Національний педагогічний ун-т ім. М.П.Драгоманова. - К., 2003. - 241 арк.+ дод. - арк. 188-205

Дод. точки доступу:
Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова (Київ)
6.

Загорулько, Олексій Євгенович.
Розробка процесу та удосконалення обладнання для виробництва фруктових паст з використанням дикоплодної сировини : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Загорулько Олексій Євгенович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 248 арк.: рис., табл. - арк. 137-150

Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі
7.

Тележенко, Любовь Николаевна.
Научные основы сохранения биологически активных веществ в технологиях переработки фруктов и овощей : дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Тележенко Любовь Николаевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2004. - 415 л.: рис., табл.+ 207л. прил. - Библиогр.: л. 371-415

Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий
8.

Ястребова, Олена Вікторівна.
Позаклітинна фруктозо-1,6-бісфосфатаза Bacillus subtilis 668 : дис... канд. біол. наук: 03.00.07 / Ястребова Олена Вікторівна ; НАН України, Ін-т мікробіології і вірусології ім. Д. К. Заболотного. - К., 2007. - 126 арк. - Бібліогр.: арк.103-126.

Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут мікробіології і вірусології імені Д. К. Заболотного (Київ)
9.

Пухляк, Анастасія Григорівна.
Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пухляк Анастасія Григорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 152 арк. - арк. 113-128

Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)
10.

Бахмутян, Наталья Витальевна.
Интенсификация процесса сушки фруктово-ягодного сырья во взвешенном слое : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бахмутян Наталья Витальевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 173 л. - Библиогр.: л. 124-133

Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий
11.

Янчарек, Мариан Марек.
Научно-технические основы процессов тепломассообмена в тепловых камерах при хранении фруктов : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Янчарек Мариан Марек ; Национальный ун-т пищевых технологий. - К., 2008. - 375 л.+ прил. - Библиогр.: л. 289-325

Дод. точки доступу:
Национальный университет пищевых технологий
12.

Михальченко, Валентина Георгіївна.
Молекулярні механізми регуляції експресії 6-фосфофрукто-2-кінази/фруктозо-2,6-бісфосфатази в різних органах експериментальних тварин : дис... канд. біол. наук: 03.00.04 / Михальченко Валентина Георгіївна ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка, НАН України, Інститут біохімії ім. О.В.Палладіна. - К., 2008. - 127 арк.: іл. - арк. 112-127

Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (Київ); Київський національний університет імені Тараса Шевченка
13.

Тарлев, Василий Павлович.
Научно-технические основы сушки косточковых фруктов токами высокой и сверхвысокой частоты : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Тарлев Василий Павлович ; Национальный ун-т пищевых технологий. - К., 2006. - 440 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 333-365

Дод. точки доступу:
Национальный университет пищевых технологий
14.

Солов'янчик, Ігор Васильович.
Удосконалення технології фруктозного сиропу : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Солов'янчик Ігор Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 146 л.; додат. - л. 133-146

Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій
15.

Бочарова, Оксана Владимировна.
Разработка технологии фруктово- овощных нектаров стабильной консистенции : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Бочарова Оксана Владимировна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 161 л. - л. 117-127

Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий
16.

Дорохович, Вікторія Віталіївна.
Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 215 арк.: рис. - арк. 151-167.

Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет
17.

Лементар, Святослав Юрійович.
Удосконалення технології кристалізації фруктози : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Лементар Святослав Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 180 л. - л. 146-161

Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)
18.

Малінова, Наталія Яковлівна.
Розробка технології комплексного ферментного препарату бета-фруктофуранозидази з біомаси дріжджів роду Saccharomyces : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Малінова Наталія Яковлівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 157 арк. - арк. 122-132

Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)
19.

Снежкин, Юрий Федорович.
Научные основы разработки ресурсосберегающих теплотехнологий производства фруктово-ягодных порошков : дис... д-ра техн.наук:05.14.04 ; 05.18.12 / Снежкин Юрий Федорович ; АН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1993. - 631 л.+ 235 л. прил. - л.:600-631

Дод. точки доступу:
Академия наук Украины (Киев); Институт технической теплофизики (Киев)
20.

Гутниченко, Татьяна Владимировна.
Разработка технологии фруктозы из мелассы : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Гутниченко Татьяна Владимировна ; КТИПП. - К., 1992. - 29 с.

Дод. точки доступу:
КТИПП
...
 
Центр бібліотечних електронних ресурсів і технологій

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського