Пошуковий запит: (<.>K=ФРУКТ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 390
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Гутниченко, Татьяна Владимировна. Разработка технологии фруктозы из мелассы : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Гутниченко Татьяна Владимировна ; КТИПП. - К., 1992. - 289 л. - Библиогр.:л.181-199
Дод. точки доступу: КТИПП
|
2. |
Ибрамджи, Жером. Использование топинамбура в технологии фруктовых консервов : дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Ибрамджи Жером ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 210 с. - Библиогр:с.168-191
Дод. точки доступу: Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова
|
3. |
Ивчук, Надежда Павловна. Разработка технологических условий кристаллизации фруктозы из водных растворов : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Ивчук Надежда Павловна ; Укр. ун-т пищ. технологий. - К., 1994. - 187 л. - л.:153-173
Дод. точки доступу: Украинский университет пищевых технологий
|
4. |
Філак, Фелікс Георгійович. Ефективність застосування фруктових паст і мінеральної води Поляна Купіль у лікуванні хворих на хронічні захворювання кишечника : дис...канд. мед. наук / Філак Фелікс Георгійович ; Український НДІ гастроентерології. - Дніпропетровськ, 1995. - 154 л.
Дод. точки доступу: Український НДІ гастроентерології
|
5. |
Фруктова, Яна Станіславівна. Диференціація навчання в профільних класах біологічного спрямування (на матеріалі курсу "Загальна біологія") : дис... канд. пед. наук: 13.00.02 / Фруктова Яна Станіславівна ; Національний педагогічний ун-т ім. М.П.Драгоманова. - К., 2003. - 241 арк.+ дод. - арк. 188-205
Дод. точки доступу: Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова (Київ)
|
6. |
Загорулько, Олексій Євгенович. Розробка процесу та удосконалення обладнання для виробництва фруктових паст з використанням дикоплодної сировини : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Загорулько Олексій Євгенович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 248 арк.: рис., табл. - арк. 137-150
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
|
7. |
Тележенко, Любовь Николаевна. Научные основы сохранения биологически активных веществ в технологиях переработки фруктов и овощей : дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Тележенко Любовь Николаевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2004. - 415 л.: рис., табл.+ 207л. прил. - Библиогр.: л. 371-415
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
|
8. |
Ястребова, Олена Вікторівна. Позаклітинна фруктозо-1,6-бісфосфатаза Bacillus subtilis 668 : дис... канд. біол. наук: 03.00.07 / Ястребова Олена Вікторівна ; НАН України, Ін-т мікробіології і вірусології ім. Д. К. Заболотного. - К., 2007. - 126 арк. - Бібліогр.: арк.103-126.
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут мікробіології і вірусології імені Д. К. Заболотного (Київ)
|
9. |
Пухляк, Анастасія Григорівна. Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пухляк Анастасія Григорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 152 арк. - арк. 113-128
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
|
10. |
Бахмутян, Наталья Витальевна. Интенсификация процесса сушки фруктово-ягодного сырья во взвешенном слое : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бахмутян Наталья Витальевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 173 л. - Библиогр.: л. 124-133
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
|
11. |
Янчарек, Мариан Марек. Научно-технические основы процессов тепломассообмена в тепловых камерах при хранении фруктов : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Янчарек Мариан Марек ; Национальный ун-т пищевых технологий. - К., 2008. - 375 л.+ прил. - Библиогр.: л. 289-325
Дод. точки доступу: Национальный университет пищевых технологий
|
12. |
Михальченко, Валентина Георгіївна. Молекулярні механізми регуляції експресії 6-фосфофрукто-2-кінази/фруктозо-2,6-бісфосфатази в різних органах експериментальних тварин : дис... канд. біол. наук: 03.00.04 / Михальченко Валентина Георгіївна ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка, НАН України, Інститут біохімії ім. О.В.Палладіна. - К., 2008. - 127 арк.: іл. - арк. 112-127
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (Київ); Київський національний університет імені Тараса Шевченка
|
13. |
Тарлев, Василий Павлович. Научно-технические основы сушки косточковых фруктов токами высокой и сверхвысокой частоты : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Тарлев Василий Павлович ; Национальный ун-т пищевых технологий. - К., 2006. - 440 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 333-365
Дод. точки доступу: Национальный университет пищевых технологий
|
14. |
Солов'янчик, Ігор Васильович. Удосконалення технології фруктозного сиропу : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Солов'янчик Ігор Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 146 л.; додат. - л. 133-146
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
|
15. |
Бочарова, Оксана Владимировна. Разработка технологии фруктово- овощных нектаров стабильной консистенции : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Бочарова Оксана Владимировна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 161 л. - л. 117-127
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
|
16. |
Дорохович, Вікторія Віталіївна. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 215 арк.: рис. - арк. 151-167.
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
|
17. |
Лементар, Святослав Юрійович. Удосконалення технології кристалізації фруктози : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Лементар Святослав Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 180 л. - л. 146-161
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
|
18. |
Малінова, Наталія Яковлівна. Розробка технології комплексного ферментного препарату бета-фруктофуранозидази з біомаси дріжджів роду Saccharomyces : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Малінова Наталія Яковлівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 157 арк. - арк. 122-132
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
|
19. |
Снежкин, Юрий Федорович. Научные основы разработки ресурсосберегающих теплотехнологий производства фруктово-ягодных порошков : дис... д-ра техн.наук:05.14.04 ; 05.18.12 / Снежкин Юрий Федорович ; АН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1993. - 631 л.+ 235 л. прил. - л.:600-631
Дод. точки доступу: Академия наук Украины (Киев); Институт технической теплофизики (Киев)
|
20. |
Гутниченко, Татьяна Владимировна. Разработка технологии фруктозы из мелассы : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Гутниченко Татьяна Владимировна ; КТИПП. - К., 1992. - 29 с.
Дод. точки доступу: КТИПП
|
| |