Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
 Знайдено в інших БД:Інститут археології (1)Інститут біоорганічної хімії та нафтохімії (8)Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (34)Інститут гідробіології (4)Інститут географії (4)Інститут економіки та прогнозування (69)Інститут електродинаміки (1)Інститут зоології (7)Інститут історії України (4)Інститут клітинної біології та генетичної інженерії (13)Інститут проблем кріобіології і кріомедицини (1)Інститут сходознавства імені А. Ю. Кримського (1)Інститут теоретичної фізики імені М. М. Боголюбова (2)Інститут технічної теплофізики (40)Інститут фізики (1)Інститут фізіології імені О. О. Богомольця (10)
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>K=ПЕРЕРОБК$<.>+<.>K=ПРОДУКТІВ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2004
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Гнеденко, Олена Павлівна.
Педагогічне обгрунтування змісту трудового навчання учнів 5-7 класів з обробки матеріалів (на прикладі текстильних матеріалів і харчових продуктів) : дис... канд. пед. наук у формі наук. доп. :18.00.01 / Гнеденко Олена Павлівна ; АПН України, Ін-т педагогіки. - К., 1993. - 25 с.

Дод. точки доступу:
Академія педагогічних наук України (Київ); Інститут педагогіки (Київ)
2.

Токар, Анастасія Юхимівна.
Зберігання і переробка плодів агрусу на продукти дієтичного і дитячого харчування : дис... канд. с.-г. наук: 06.00.29 / Токар Анастасія Юхимівна ; Уманський сільськогосподарський ін-т ім. О.М.Горького. - Умань, 1995. - 356 л. - л.: 188-221

Дод. точки доступу:
Уманський сільськогосподарський інститут імені О. М. Горького
3.

Звягінцев, Геннадій Леонідович.
Дослідження і розробка технологій комплексної переробки вторинних сірковмісних ресурсів у цільові продукти : дис...д-ра техн. наук: 05.17.01 / Звягінцев Геннадій Леонідович ; Сумський держ. ун-т. - Х., 1994. - 310 л.

Дод. точки доступу:
Сумський державний університет
4.

Фарина, Людмила Василівна.
Стратегічний маркетинг ( на прикладі м'ясних продуктів) : дис... канд. екон. наук: 08.06.03 / Фарина Людмила Василівна ; Тернопільська академія народного господарства. - Тернопіль, 1996. - 176 л. - л.: 172-176

Дод. точки доступу:
Тернопільська академія народного господарства
5.

Білецький, Володимир Стефанович.
Розробка наукових основ і способів селективної масляної агрегації вугілля та вуглевміщаючих продуктів : дис...д-ра техн. наук: 05.15.08 / Білецький Володимир Стефанович ; Донецький держ. технічний ун-т. - Донецьк, 1994. - 452 л.

Дод. точки доступу:
Донецький державний технічний університет
6.

Кобута, Ірина Вікторівна.
Рентабельність виробництва, заготівлі та переробки озимої пшениці в Україні : дис...канд. екон. наук: 08.07.02 / Кобута Ірина Вікторівна ; УААН, Ін-т аграр. економіки. - К., 1995. - 182 л.

Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут аграрної економіки (Київ)
7.

Назарова, Валентина Анатоліївна.
Економічна ефективність виробництва і переробки сої : дис...канд. екон. наук: 08.07.02 / Назарова Валентина Анатоліївна ; УААН, Ін-т аграр. економіки. - К., 1995. - 193 с.

Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); Інститут аграрної економіки (Київ)
8.

Сахно, Олександр Володимирович.
Вплив згодовування біоконверсованих відходів переробки винограду на продуктивність і обмін речовин у свиней на відгодівлі : дис... канд. с.-г. наук: 06.00.16 / Сахно Олександр Володимирович ; УААН, Ін-т тваринництва степ. р-нів ім. М. Ф. Іванова "Асканія-Нова". - Асканія-Нова, 1995. - 140 л.

Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); "Асканія-Нова", інститут тваринництва степових районів імені М. Ф. Іванова
9.

Осадча, Ганна Григорівна.
Удосконалення методів економічної оцінки ринку молока і молчних продуктів в умовах реформування економіки України : дис... канд. екон. наук: 08.07.01 / Осадча Ганна Григорівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 155 с.

Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій
10.

Книш, Олексій Ігоревич.
Термомеханічний агрегат для обробки тонкодисперсних харчових продуктів : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Книш Олексій Ігоревич ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 157 с.

Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій
11.

Дац, Ігор Володимирович.
Функціональний стан організму при дії продуктів термодеструкції полівінілхлориду : дис... канд. мед. наук: 14.03.03 ; 14.02.01 / Дац Ігор Володимирович ; Львівський держ. медичний ун-т. - Львів, 1997. - 129 с.

Дод. точки доступу:
Львівський державний медичний університет
12.

Молодожен, Юлія Борисівна.
Розробка технології желейного мармеладу на основі використання продуктів переробки амаранту : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Молодожен Юлія Борисівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 186 с.

Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій
13.

Тирпак, Василь Іванович.
Удосконалення механізму створення та діяльності малих підприємств для переробки сільськогосподарської сировини (на прикладі підприємств АПК Тернопільської області) : дис... канд. екон. наук: 08.07.02 / Тирпак Василь Іванович ; Тернопільська академія народного господарства. - Тернопіль, 1996. - 233 л.

Дод. точки доступу:
Тернопільська академія народного господарства
14.

Мулярчук, Іван Феодосійович.
Розробка технологій хімічного комплексу з переробки апатитів та хлориду калію : дис... д-ра техн. наук: 05.17.01 / Мулярчук Іван Феодосійович ; Національний аграрний ун-т. - К., 1995. - 528 л.

Дод. точки доступу:
Національний аграрний університет (Київ)
15.

Кондрацький, Богдан Олексійович.
Виділення факторів протромбінового комплексу з продуктів фракціонування плазми та їх лабораторно- експериментальне вивчення : дис... канд. мед. наук: 14.01.35 / Кондрацький Богдан Олексійович ; Київський НДІ гематології та переливання крові. Львівський філіал. - Львів, 1995. - 157 л.

Дод. точки доступу:
Київський НДІ гематології та переливання крові. Львівський філіал
16.

Подра, Юлія Анатоліївна.
Формування економічних зв'язків підприємств з виробництва і переробки м'яса в умовах ринкових відносин (на матеріалах Хмельницької обл.) : дис... канд. екон. наук: 08.07.02 / Подра Юлія Анатоліївна ; Львівський держ. аграрний ун-т. - Львів, 1996. - 177 л.

Дод. точки доступу:
Львівський державний аграрний університет
17.

Кігель, Наталя Федорівна.
Технології бактеріальних препаратів для функціональних продуктів і біологічно активних добавок : дис... д-ра техн. наук: 03.00.20 / Кігель Наталя Федорівна ; УААН, Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2003. - 425 арк.: рис. - арк. 288-332

Дод. точки доступу:
УААН; Технологічний інститут молока та м'яса
18.

Венгерук, Ігор Юрійович.
Інтеграція виробництва і переробки молока в підприємствах АПК : дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Венгерук Ігор Юрійович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2003. - 223 арк. - арк. 200-212

Дод. точки доступу:
Національний аграрний університет (Київ)
19.

Карпенко, Андрій Володимирович.
Ефективність виробництва, переробки та збуту соняшнику в регіоні : дис... канд. екон. наук: 08.07.02 / Карпенко Андрій Володимирович ; Дніпропетровський держ. аграрний ун-т. - Д., 2003. - 240 арк. - арк. 182-198

Дод. точки доступу:
Дніпропетровський державний аграрний університет
20.

Мартяк, Роман Львович.
Синтез конденсованих гетероциклічних сполук на основі продуктів реакції Меєрвейна : дис... канд. хім. наук: 02.00.03 / Мартяк Роман Львович ; Львівський національний ун-т ім. Івана Франка. - Л., 2003. - 213 арк. - арк. 174-203

Дод. точки доступу:
Львівський національний університет імені Івана Франка
...
 
Центр бібліотечних електронних ресурсів і технологій

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського