Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
 Знайдено в інших БД:Інститут біохімії імені О. В. Палладіна (1)Інститут гідробіології (5)Інститут електродинаміки (1)Інститут зоології (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>K=ЇЖІ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 46
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Ур, Людвиг Людвигович.
Назви їжі й кухонного начиння в південних ужансько-латорицьких угорських говірках Закарпатської області : дис... канд. філол. наук: 10.02.09 / Ур Людвиг Людвигович ; Ужгородський національний ун-т. - Ужгород, 2004.. - 189 арк.. - арк. 153-164
------------
Дод. точки доступу:
Ужгородський національний університет
2.

Крижко, Олена Анатоліївна.
Розвиток семантики побутової лексики українських літописів кінця ХVII- початку ХVIII століття (Назви їжі, напоїв, продуктів харчування) : дис... канд. філол. наук: 10.02.01 / Крижко Олена Анатоліївна ; Бердянський держ. педагогічний ін-т ім. П. Д. Осипенко. - Бердянськ, 1997.. - 220 л.
------------
Дод. точки доступу:
Бердянський державний педагогічний інститут імені П. Д. Осипенко
3.

Гоца, Еріка Дюлівна.
Назви їжі й кухонного начиння в українських Карпатських говорах : дис... канд. філол. наук: 10.02.01 / Гоца Еріка Дюлівна ; Ужгородський національний ун-т. - Ужгород, 2001.. - 466 арк.. - арк. 192-210
------------
Дод. точки доступу:
Ужгородський національний університет
4.

Мізюк, Лідія Володимирівна.
Роль механічних властивостей їжі в процесі функціонування зубних протезів : дис... канд. мед. наук: 14.01.22 / Мізюк Лідія Володимирівна ; Івано-Франківський держ. медичний ун-т. - Івано-Франківськ, 2007.. - 172 арк.: рис., табл.. - арк. 129-146
------------
Дод. точки доступу:
Івано-Франківський державний медичний університет
5.

Ур, Людвиг Людвигович.
Назви їжі й кухонного начиння в південних ужансько-латорицьких угорських говірках Закарпатської області : автореф. дис... канд. філол. наук: 10.02.09 / Ур Людвиг Людвигович ; Ужгородський національний ун-т. - Ужгород, 2004.. - 20 с.
------------
Дод. точки доступу:
Ужгородський національний університет
6.

Сафронова, Ніна Степанівна.
Підвищення адаптаційних можливостей організму при комбінуванні фізичних навантажень з мілдронатом та біологічно активними добавками до їжі : автореф. дис... канд. біол. наук: 03.00.13 / Сафронова Ніна Степанівна ; Таврійський національний ун-т ім. В.І.Вернадського. - Сімф., 2006.. - 20 с.
------------
Дод. точки доступу:
Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського
7.

Мізюк, Лідія Володимирівна.
Роль механічних властивостей їжі в процесі функціонування зубних протезів : автореф. дис... канд. мед. наук: 14.01.22 / Мізюк Лідія Володимирівна ; Івано-Франківський держ. медичний ун-т. - Івано-Франківськ, 2007.. - 20 с.
------------
Дод. точки доступу:
Івано-Франківський державний медичний університет
8.

Крижко, Олена Анатоліївна.
Розвиток семантики побутової лексики українських літописів кінця ХVII- початку ХVIII століття (Назви їжі, напоїв, продуктів харчування) : автореф. дис... канд. філол. наук: 10.02.01 / Крижко Олена Анатоліївна ; Національний педагогічний ун-т ім. М.П.Драгоманова. - К., 1997.. - 17 с.
------------
Дод. точки доступу:
Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова (Київ)
9.

Гоца, Еріка Дюлівна.
Назви їжі й кухонного начиння в українських Карпатських говорах : автореф. дис... канд. філол. наук: 10.02.01 / Гоца Еріка Дюлівна ; Ужгородський національний ун-т. - Ужгород, 2001.. - 20 с.
------------
Дод. точки доступу:
Ужгородський національний університет
10.

Шуміло, Ганна Іванівна.
Технологія приготування їжі : навч. посіб. для студ. вузів І-ІІ рівнів акредитації / Г. І. Шуміло ; Ужгородський комерційний технікум. - Ужгород : Госпрозрахунковий редакційно- видавничий відділ комітету інформації, 1999.. - 553 с.. - ISBN 966-7186-36-9
------------
Дод. точки доступу:
Ужгородський комерційний технікум
11.


Прилади для приготування їжі електричні побутові: Методи вимірювання експлуатаційних характеристик / ГОСТ 30587-98 (ІЕС 619-93). - Введ. 1999.07.01.- Офіц. вид.. - К. : Держстандарт України, 1999.. - V, 21с., V, 21 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт)
------------
Дод. точки доступу:
ГОСТ 30587-98 (ІЕС 619-93)
12.


Технологія приготування їжі. Практикум : навч. посіб. для студ. денного відділення зі спец. 5.091711 "Технологія харчування" / уклад. О. Г. Муранець. - Запоріжжя : Просвіта, 2001.. - 152 с.. - ISBN 966-653-004-X
------------
Дод. точки доступу:
Муранець, О. Г. (уклад..)
13.

Шумило, Ганна Іванівна.
Технологія приготування їжі : навч. посіб. для студ. навч. закл. I-II рівнів акредитації / Г. І. Шумило. - К. : Кондор, 2003.. - 506 с.: іл.. - Бібліогр.: с. 504. - ISBN 966-8251-06-7
------------
14.

Косовенко, Марія Савеліївна.
Технологія приготування їжі : підручн. для проф.-техн. закл. освіти (спец. 5.091711 - технологія харчування) / М. С. Косовенко [и др.]. - К. : Факт, 2003.. - 357с., [32 ] арк. фотоіл.: фотоіл.. - Бібліогр.: с. 353-354. - ISBN 966-8408-27-6
------------
Дод. точки доступу:
Смірнова, Жанна Миколаївна; Старовойт, Лідія Яківна
15.

Антонець, Людмила Іванівна.
Лабораторний практикум з предмета "Технологія приготування їжі та організація виробництва" : навч. посіб. для проф.-техн. закл. освіти: Фах - кухар, III-IV розряд / Л. І. Антонець [и др.]. - К. : Факт, 2003.. - 302с., [32 ] арк. фотоіл.: фотоіл.. - Бібліогр.: с. 302. - ISBN 966-8408-29-2
------------
Дод. точки доступу:
Куба, Олена Миколаївна; Старовойт, Лідія Яківна
16.


Взаємодія ліків та їжі / Л. П. Купраш [та ін.] ; ред. Л. П. Купраш. - К. : Ходак, 2003.. - 76 с.. - (Бібліотека сімейного лікаря). - Бібліогр.: с. 75. - ISBN 966-8344-02-2
------------
Дод. точки доступу:
Купраш, Л. П.; Токар, А. В.; Матюха, Л. Ф.; Джемайло, В. І.; Купраш, Л. П. (ред..)
17.

Шумило, Ганна Іванівна.
Технологія приготування їжі : навч. посібник для студ. навч. закл. І-ІІ рівнів акредитації / Г. І. Шумило. - К. : Кондор, 2006.. - 506 с.: рис., табл.. - Бібліогр.: с. 504. - ISBN 966-8251-06-7
------------
18.

Крижко, Олена Анатоліївна.
Розвиток семантики побутової лексики українських літописів кінця XVII- початку XVIII століття (назви їжі, напоїв, продуктів харчування) / О. А. Крижко ; Бердянський держ. педагогічний ін-т ім. П. Д. Осипенко. - К. : Міжнародна фінансова агенція, 1998.. - 169 с.. - Бібліогр.: с. 143-156. - ISBN 966-7535-03-7
------------
Дод. точки доступу:
Бердянський державний педагогічний інститут імені П. Д. Осипенко
19.

Загнітко, Надія Геннадіївна.
Назви їжі, напоїв у східностепових говірках Донеччини : автореф. дис. ... канд. філол. наук : 10.02.01 / Загнітко Надія Геннадіївна ; Донец. нац. ун-т. - Донецьк, 2011.. - 19 с. : табл., карти
------------
Дод. точки доступу:
Донецький національний університет
20.

Ґоца, Еріка Дюлівна.
Назви їжі й кухонного начиння в українських карпатських говорах : [монографія] / Еріка Ґоца ; Ужгород. нац. ун-т. - Ужгород : Гражда, 2010.. - 358 с. : карти. - Бібліогр.: с. 136-146. - 150 прим.. - ISBN 978-966-176-013-3
------------
Дод. точки доступу:
Ужгородський національний університет
...
 
Центр бібліотечних електронних ресурсів і технологій

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського