1. |
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва : підручник / [Ладика В. І. та ін.] ; за заг. ред. В. І. Ладики, Л. М. Хмельничого ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Одеса : Олді +, 2023.. - 240 с. : рис., табл.. - (Серія "На допомогу аспіранту"). - Бібліогр. в кінці розд.. - 300 прим.. - ISBN 978-966-289-697-8 ------------ Дод. точки доступу: Ладика, В. І.; Хмельничий, Л. М.; Повод, М. Г.; Бордунова, О. Г.; Опара, В. О.; Павленко, Ю. М.; Була, Л. В.; Лихач, В. Я.; Лихач, А. В.; Вербельчук, Т. В.; Іжболдіна, О. О.; Смислов, С. Ю.; Самохіна, Є. А.; Ладика, В. І. (ред..); Хмельничий, Л. М. (ред..); Сумський національний аграрний університет
2. |
Самохіна, Євгенія Анатоліївна. Удосконалення технологічних прийомів передінкубаційної обробки яєць птиці : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.04 / Самохіна Євгенія Анатоліївна ; Державний вищий навчальний заклад "Херсонський держ. аграрний ун-т". - Херсон, 2008.. - 19 с. ------------ Дод. точки доступу: Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет"
3. |
Самохіна, Євгенія Анатоліївна. Удосконалення технологічних прийомів передінкубаційної обробки яєць птиці : дис... канд. с.-г. наук: 06.02.04 / Самохіна Євгенія Анатоліївна ; Сумський національний аграрний ун-т. - Суми, 2008.. - 205 арк.. - арк. 170-205 ------------ Дод. точки доступу: Сумський національний аграрний університет
| | |