Реєстрація
Користувач
Пароль
 

Каталоги бібліотек установ Національної академії наук України

Бази даних


Інститут клітинної біології та генетичної інженерії - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
 Знайдено в інших БД:Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>T=БІОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ БАКТЕРІЙ, ЗДАТНИХ ДО ФЕРМЕНТУВАННЯ М'ЯСНОЇ СИРОВИНИ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Бурцева, Ганна Володимирівна.
Біологічні властивості бактерій, здатних до ферментування м'ясної сировини : автореф. дис.к.б.н.603.00.07 / Г. В. Бурцева ; НАН України, Ін-т мікробіології і вірусології. - К. : [б. и.], 2011. - 20 с.. - Б. ц.
------------
Дод. точки доступу:
НАН України; Ін-т мікробіології і вірусології
 
Інститут клітинної біології та генетичної інженерії

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського