Бази даних

Наукова електронна бібліотека - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (14)Книжкові видання та компакт-диски (32)
Пошуковий запит: (<.>U=Л995$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

   Тип видання:   довідник   
1.


Библия бармена [Електронний ресурс]. - [Б. м. : б. в.], [20_ _?]

Рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


«Библия бармена», как говорит ее название,- это книга, предназначенная, в первую очередь, для профессионалов баров и ресторанов, хотя я надеюсь, что и любители с интересом проведут время, перелистывая ее страницы. Эта книга - не перевод и не адаптация какого-то издания, сделанного для европейского или американского рынка. «Библия бармена» - результат долгой увлеченной работы в России, и написана она именно для российского читателя.



Кл.слова:
спиртовий напій -- безалкогольний напій -- коктейль

   Тип видання:   методичний посібник   
2.


Десерты с шоколадом [Електронний ресурс] / сост. А. А. Самойлов. - Челябинск : Аркаим, 2004. - 32 с.

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Рецепты, собранные в этой книге помогут вам приготовить достойное завершение любого обеда - десерты с шоколадом.



Кл.слова:
солодка страва

   Тип видання:   навчальний посібник   
3.


Барна справа [Електронний ресурс] : опорний конспект лекцій / Київський національний торговельно-економічний університет. Кафедра технології і організації ресторанного господарства. - К. : [б. в.], 2008. - 117 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:
  

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Головною метою дисципліни "Барна справа" є форму- вання у студентів бакалаврського рівня знань та вмінь при організації роботи й обслуговування в барах. Дисципліна "Барна справа" є професійно орієнтованою, посідає чільне місце в навчальному процесі і має логічний зв’язок з такими дисциплінами, як "Устаткування закладів ресторанного господарства", "Теоретичні основи технології харчових виробництв", "Організація виробництва", "Організація обслуговування", "Технологія продуктів харчування", "Організація ресторанного господарства за кордоном", "Методи контролю харчових виробництв", "Стандартизація, метрологія та сертифікація", "Основи підприємництва", "Товарознавство харчових продуктів" та ін. Вивчення дисципліни створює умови для формування у студентів широкого світогляду, організаторських здібностей, вмінь розв’язувати виробничі завдання, що сприяє підвищенню якості виробництва барної продукції та обслуговування споживачів у барах.



Кл.слова:
бізнес -- заклади харчування

   Тип видання:   навчальний посібник   
4.


Охорона праці закладів ресторанного господарства [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студентів фаху «Технологія харчування» / уклад. Г. А. Бублик ; Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна». - К. : [б. в.], 2010. - 142 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:
  

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


Конспект лекцій призначений для вивчення дисципліни «Охорона праці закладів ресторанного господарства» студентами, що навчаються з фаху «Технологія харчування». Конспект укладено відповідно до програми курсу. Курс «Охорона праці закладів ресторанного господарства» складається з чотирьох розділів. У першому розділі розглядаються правові та організаційні питання охорони праці, у другому — виробнича санітарія та гігієна праці, у третьому - техніка безпеки при експлуатації устаткування закладів ресторанного господарства, у четвертому - пожежна профілактика при проектуванні і експлуатації закладів ресторанного господарства. Мета викладання дисциплін — навчання студентів - майбутніх керівників ресторанного господарства методам, що забезпечують здоров'я та безпечні умови праці, збереження матеріальних цінностей виробництва від пожеж та вибухів.



Кл.слова:
техніка безпеки -- сфера послуг -- експлуатація нежитлових приміщень
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського