Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=ТОШЕВ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| | Тип видання: навчальний посібник | | |
1. |
Тошев, А. Д. Искусство оформления блюд и кулинарных изделий [Електронний ресурс] : учебное пособие / А. Д. Тошев, Т. А. Пономарева. - Челябинск : Издат. центр ЮУрГУ, 2010. - 80 с.
Рубрики:
Повний текст доступний у читальних залах НБУВ
Учебное пособие содержит материал для углубленного изучения курса «Кулинарный дизайн», развития навыков оформления блюд и кулинарных изделий, пособие способствует развитию творческого начала у студентов. Учебное пособие предназначено для студентов дневной и заочной форм обучения по специальностям 260501 «Технология продуктов общественного питания», 260202 «Технология хлеба, кондитерских и макаронных изделий».
Кл.слова: кулінарія -- харчова промисловість -- рецепт
|
|
|