Бази даних

Наукова електронна бібліотека - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (18)Реферативна база даних (790)Книжкові видання та компакт-диски (945)Журнали та продовжувані видання (2850)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.Серов Ю. А. Опасные пищевые Е-добавки [Електронний ресурс] : информационно-справочное пособие / Ю. А. Серов. - [Б. м. : б. в.], 2006. - 42 с.
2.Технология пищевых продуктов [Електронний ресурс] : учебник / под ред. А. И. Украинца. - К. : Аскания, 2008. - 736 с.
3.Тимофеева В. А. Товароведение продовольственных товаров [Електронний ресурс] : учебник / В. А. Тимофеева. - Ростов-на-Дону : Феникс, 2005. - 416 с. - (Среднее профессиональное образование)
4.Селезнёв М. В. Вредные продукты питания [Електронний ресурс] / М. В. Селезнёв. - Луганск : FreeScience Group, 2010. - 55 с.
5.Квасников Е. И. Молочнокислые бактерии и пути их использования [Електронний ресурс] / Е. И. Квасников, О. А. Нестеренко. - М. : Наука, 1975. - 384 с.
6.Ladygin A. V. Англо-русский пищевой словарь [Електронний ресурс] / A. V. Ladygin. - [Б. м. : б. в.], 2002. - 8 с.
7.Сирохман І. В. Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [Електронний ресурс] / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - К. : Центр учбової літератури, 2008. - 616 с.
8.Arvanitoyannis I. S. HACCP and ISO 22000 [Електронний ресурс] : Application to Foods of Animal Origin / I. S. Arvanitoyannis. - Chichester : Wiley-Blackwell, 2009. - 549 p.
9.Богатырев С. А. Технология хранения и транспортирования товаров [Електронний ресурс] : учеб. пособие / С. А. Богатырев, И. Ю. Михайлова. - М. : Дашков и К, 2009. - 98 с.
10.Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Методи контролю харчових виробництв» [Електронний ресурс] / уклад. В. О. Ромоданова ; Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна». - К. : Університет “Україна”, 2006. - 48 с.
11.Теоретичні основи технології харчових виробництв [Електронний ресурс] / Відкритий міжнародний університет розвитку людини „Україна”. Інженерно-технологічний інститут. - К. : [б. в.], 2010. - 116 с.
12.Загальна технологія харчових виробництв [Електронний ресурс] : опорний конспект лекцій / уклад. М. М. Калакура. - К. : [б. в.], 2003. - 89 с.
13.Handbook of Minerals as Nutritional Supplements [Електронний ресурс] / ed. Stacey J. Bell. - Boca Raton : CRC Press, 2005. - 257 p
14.Stuart Т. Waste [Електронний ресурс] : uncovering the global food scandal / Tristram Stuart. - London : Penguin Books, 2009. - 483 p
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського