Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Sokolovskaya A$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | | | |
1. |
Sokolovskaya A. A. Comparative analysis of apoptosis induced by various anticancer drugs in Jurkat cells = Сравнительный анализ апоптоза, индуцированного различными противоопухолевыми препаратами, в клетках Jurkat / A. A. Sokolovskaya, T. N. Zabotina, D. Yu. Blokhin, Z. G. Kadagidze, A. Yu. Baryshnikov // Эксперим. онкология. - 2001. - № 23 N1. - С. 46-50. - Библиогр.: 33 назв. - англ.Индукцию апоптоза цисплатином, циклоплатамом, доксорубицином и этопозидом в клетках Jurkat исследовали с помощью метода проточной цитометрии в препаратах, окрашенных йодистым пропидием, а также методом TUNEL и по связыванию с меченым аннексином V. Несмотря на различия внутриклеточных мишеней, действие исследованных противоопухолевых препаратов на клетки во всех случаях приводило к развитию апоптоза, эффективность индукции которого зависела от дозы препарата и времени инкубации. Процент апоптических клеток, определяемых по методу TUNEL и по связыванию с меченым аннексином V, был выше такового, определяемого по связыванию с йодистым пропидием. Ключ. слова: apoptosis, cisplatin, cycloplatam, doxorubicin, etoposide, TUNEL, Annexin V Індекс рубрикатора НБУВ: Р281.82-29 + Р56-29
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14160 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Dzyuba N. Development of a fermented milk dessert composition "Martyshka" / N. Dzyuba, L. Valevskaya, V. Atanasova, A. Sokolovskaya // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 4/11. - С. 43-49. - Бібліогр.: 29 назв. - англ.Запропоновано технологію виробництва та рецептурний склад нового кисломолочного десерту підвищеної харчової цінності "Мартишка". Визначено вміст основних харчових компонентів, вітамінів і мінеральних речовин і проведено товарознавчу оцінку якості даного продукту. За допомогою табличного процесору MS Excel проведено оптимізацію рецептури кисломолочного десерту за вмістом білка, кальцію та вітаміну С. Наведено графіки залежності в'язкості харчової системи від концентрації жиру в сирі. Індекс рубрикатора НБУВ: Л955.4
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|