Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Jessica Iwasenko Giacomozzi$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Jessica Iwasenko Giacomozzi 
Technological properties of potato starch treated by Heat-Moisture Treatment with addition of organic acids = Технологічні властивості картопляного крохмалю після гідротермічного оброблення з додаванням органічних кислот / Jessica Iwasenko Giacomozzi, Barbara Ruivo Valio Barretti, Vanessa Soltes de Almeida, Camila Delinski Bet, Marco Aurelio da Silva Carvalho Filho, Luiz Gustavo Lacerda, Ivo Mottin Demiate, Egon Schnitzler // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 1. - С. 90-99. - Бібліогр.: 98 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л852

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського