Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Bredykhin V$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

      
Категорія:    
1.

Paliy A. 
Establishing changes in the technical parameters of nipple rubber for milking machines and their impact on operational characteristics / A. Paliy, A. Nanka, M. Marchenko, V. Bredykhin, A. Paliy, J. Negreba, L. Lazorenko, A. Panasenko, Z. Rybachuk, O. Musiienko // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 2/1. - С. 78-87. - Бібліогр.: 30 назв. - англ.

Дійкова гума - важлива частина доїльного апарату, один із його ключових елементів. Це той єдиний компонент доїльної установки, який має безпосередній контакт із поверхнею вимені корів. Поряд із цим, дійкова гума - це самий навантажений компонент доїльного апарату. За час процесу доїння вона стискається та розтискається понад 400 разів. З метою максимального ефекту від використання дійкової гуми, необхідно правильно розрахувати умови її використання, своєчасно здійснювати контроль технічних параметрів. Завдання дослідження полягає у встановленні змін технічних параметрів дійкової гуми доїльних апаратів та їх впливу на експлуатаційні характеристики виробу. В ході досліджень встановлено, що працездатність всіх дійкових гум склала 1000 год, що у разі напрацювання в день 8-ми год відповідає 125 дням або 4 міс експлуатації. У разі напрацювання в 1000 год жорсткість дійкової гуми коливається в значних межах і в середньому становить: для виробів із силікону 2849,61 +- 52,23 - 3343,76 +- 51,26 Н/м; із матеріалу гумових сумішей - 2597,76 +- 78,26 - 2821,43 +- 55,24 Н/м. Коефіцієнт готовності всіх виробів становить 1. За використання електронної мікроскопії встановлено зміни внутрішньої поверхні дійкової гуми після напрацювання 125 днів/1000 год і після експлуатації протягом 250 днів/2000 год. Доведено, що змінам під час експлуатації дійкової гуми піддаються всі основні її параметри. Маса виробу змінюється на 8,5 %, глибина - на 37 %, товщина стінок - 2,5 %, а довжина розтягнення - на 27 %. Між жорсткістю дійкової гуми та інтенсивністю молоковіддачі встановлено високу позитивну кореляційну залежність (r = +0,939). Досліджені показники є важливими у визначенні працездатності та придатності дійкової гуми до використання. Проведені дослідження є реальною можливістю врахування якісних параметрів дійкової гуми доїльних апаратів під час вибору та подальшої експлуатації.


Індекс рубрикатора НБУВ: П072.92-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Mykhailov V. 
Investigation of frying process of meat sausages in glued casings from intestinal raw materials = Особливості процесу смаження м'ясних ковбасних виробів у склеєних оболонках з кишкової сировини / V. Mykhailov, V. Оnyshchenko, A. Pak, V. Bredykhin, O. Zahorulko // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 2. - С. 387-398. - Бібліогр.: 396 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л927.05

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж43715 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
3.

Bredykhin V. 
Improving the mechanical-mathematical model of grain mass separation in a fluidized bed = Удосконалення механіко-математичної моделі сепарування зернової маси у псевдорозрідженому шарі / V. Bredykhin, P. Gurskyi, O. Alfyorov, K. Bredykhina, A. Pak // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2021. - № 3/1. - С. 79-86. - Бібліогр.: 13 назв. - англ.

This paper has substantiated the prospect of modeling the processes of separating grain mass into fractions as one of the tasks in the production of high-quality seed material. It has been determined that this could optimize the parameters of separation processes and design new working surfaces for its implementation. It is noted that modeling should take into consideration the influence of the structural and kinematic parameters of grain cleaning machines, the physical and mechanical properties of raw materials, the intralayer processes and forces. The reported theoretical study has improved the mechanical- mathematical model of grain mass separation in a pseudo-fluidized bed according to its density. The model establishes a relationship between the effective coefficient of dynamic viscosity and the density of particles in the discrete and continuous phases and the volumetric concentration of discrete phase particles. At the same time, the porosity of a fluidized bed has been accounted for, as well as the longitudinal and transverse angles of inclination of the base surface to the horizontal plane, the amplitude and frequency of oscillations of the particles of the continuous phase; the direction angle of oscillations relative to the perpendicular to the base surface. The adequacy of the improved mechanical-mathematical model has been confirmed by comparing the experimental and theoretical results of grain mass fractionation modeling. It was found that the differences in the density values of the separated fractions of GM did not exceed 7 - 8 %, that is, they were within the margin of error. It has been established that the improved model of grain mass separation in a fluidized bed could be used to determine the rational values for the parameters of a pneumatic sorting table that is used for the fractionation of the corresponding seed material. The initial data, in this case, are the density of the continuous and solid phases of grain mass, the friction coefficient of the seeds, and the equivalent radius of the particle. The result of modeling is the rational values of the amplitude and oscillation frequency of the working surface of the pneumatic sorting table, and the angles of inclination of the working surface.


Індекс рубрикатора НБУВ: П072.854

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
4.

Bredykhin V. 
Improving the mechanical-mathematical model of pneumatic vibration centrifugal fractionation of grain materials based on their density = Удосконалення механіко-математичної моделі вібропневмовідцентрового фракціонування зернових матеріалів за густиною / V. Bredykhin, A. Pak, P. Gurskyi, S. Denisenko, K. Bredykhina // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2021. - № 4/1. - С. 54-60. - Бібліогр.: 13 назв. - англ.


Індекс рубрикатора НБУВ: П072.854.12 + Л821.031-52

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського