Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Стабнікова О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Аксьонова І. В. 
Використання селенозбагачених дріжджів у хлібопекарському виробництві / І. В. Аксьонова, М. М. Антонюк, Ю. В. Устинов, О. В. Стабнікова // Харч. пром-сть. - 2004. - № 3. - С. 22-25. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.

Вивчено можливість використання селенозбагачених дріжджів у хлібопекарській промисловості. Показано необхідність введення цукру в рецептуру тіста та збільшення тривалості розстаювання напівфабрикатів для виготовлення селенозбагачених булочних виробів профілактичного призначення високої якості зі збереженням основних параметрів технологічного процесу.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л830.23-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Стабнікова О. В. 
Вибір режиму культивування хлібопекарських дріжджів на селеновмісному живильному середовищі / О. В. Стабнікова, Ю. В. Устинов, І. В. Ларіонова, М. М. Антонюк, І. В. Ткаченко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2004. - № 15. - С. 12-14. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.

Досліджено вибір оптимального режиму внесення джерела селену (у вигляді селеніту або гідроселеніту) в живильне середовище в процесі вирощування хлібопекарських дріжджів для одержання продукту високої якості. Показано недоцільність порційного внесення джерела селену в живильне середовище під час виробництва селенозбагачених дріжджів. Рекомендовано застосування одноразового внесення селеновмісного розчину на початку культивування.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л830.23-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського