Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Снежко О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

      
Категорія:    
1.

Снежко О. В. 
К вопросу влияния обводнения толщи грунта на изменения устойчивости оползневых участков / О. В. Снежко, Э. Я. Кильвандер // Екологія довкілля та безпека життєдіяльн. - 2003. - № 5. - С. 23-25. - Библиогр.: 1 назв. - рус.

Розглянуто вплив обводнювання масиву грунту на зміну стійкості окремих ділянок схилу. Відзначено неоднозначний вплив обводнювання, що необхідно враховувати в разі оцінки загальної стійкості зсувонебезпечних територій і призначення заходів, що змінюють рівень грунтових вод.


Індекс рубрикатора НБУВ: Д823.124.1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж23889 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Кильвандер Э. Я. 
Опыт анализа устойчивости оползневого склона методом ИЗОНОД / Э. Я. Кильвандер, О. В. Снежко // Екологія довкілля та безпека життєдіяльн. - 2003. - № 2. - С. 85-88. - Библиогр.: 1 назв. - рус.

Подано методику визначення напруженості зсувного тиску. Проаналізовано застосування методу ІЗОНЗТ у складних умовах зсуву "Золотий пляж" м. Ялти. Показано перевагу оцінки стійкості схилу по площі у порівнянні з методом оцінки за поздовжніми профілями.


Індекс рубрикатора НБУВ: Д823.124.1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж23889 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Ломова Н. Н. 
Влияние меда, маточного молочка и пыльцы на биотехнологические процесы, происходящие в кисломолочных напитках / Н. Н. Ломова, О. О. Снежко // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12. - С. 62-65. - Библиогр.: 15 назв. - рус.

Приведен способ производства йогурта, который позволит усовершенствовать классический кисломолочный напиток за счет внесения натуральных биологически активных наполнителей. Этими наполнителями могут выступать продукты пчеловодства. А именно: мед, маточное молочко и пчелиная обножка. Они могут значительно повысить биологическую ценность традиционного йогурта, улучшить его органолептические свойства, помочь расширить ассортимент данного продукта.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л955.17

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського