![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Пахомова К$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | | | |
1. |
Пахомова К. Ю. Дослідження процесу подрібнення сировини в пастеризаторах-гомогенізаторах типу ТЕК-СМ / К. Ю. Пахомова, О. С. Бессараб // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 50. - С. 85-89. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Наведено схему та опис роботи гідродинамічної установки ТЕК-СМ, що розроблена та випускається Науково-виробничим приватним підприємством "Институт "ТЕКМАШ". Доведено можливість використання гідродинамічних установок для безвідходної переробки рослинної сировини. Визначено залежність ступеня та швидкості подрібнення сировини від виду оброблюваного продукту та технічних характеристик установки. Показано кореляцію між ступенем подрібнення та температури продукту в процесі обробки сировини на установках типу ТЕК-СМ. Індекс рубрикатора НБУВ: Л812.1-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Пахомова К. Ю. Розрахунок пастеризаторів-гомогенізаторів періодичної дії типу ТЕК-СМ / К. Ю. Пахомова, С. Б. Осіпенко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 51. - С. 71-76. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Доведено можливість використання гідродинамічних установок не тільки для подрібнення та гомогенізації матеріалів, але і як теплове обладнання для стерилізації продуктів. Наведено залежності між ступенем подрібнення, температурою продукту та кратністю проходження кожної часточки через зону гідродинамічної дії. Наведено розрахунок кратності циркулювання для нагріву продукту до температури пастеризації. Індекс рубрикатора НБУВ: Л816.1-5-02
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|