Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (8)
Пошуковий запит: (<.>A=Пахомова І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8

      
Категорія:    
1.

Пахомова І. Г. 
Інвестиційні проекти в системі інтересів суб'єктів інноваційного розвитку підприємств (за матеріалами підприємств харчової промисловості Запорізької області України) : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / І. Г. Пахомова; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2006. - 19 c. - укp.

Досліджено методологічні засади функціонування інвестиційного середовища, його місце та роль у системі інноваційного розвитку підприємств. Обгрунтовано сутнісний зміст основних чинників ефективності та ризиків різнотипних суб'єктів інвестиційної діяльності. Визначено сфери застосування та можливості використання методів економічного оцінювання результативності інвестиційного проектування в узгодженні різновекторних інтересів його учасників. Проведено проблемний аналіз інвестиційного клімату України. Оцінено стан і перспективи використання інвестиційного потенціалу підприємств Запорізької області. Проаналізовано інноваційно-інвестиційну активність і динаміку розвитку обласних підприємств харчової промисловості. Обгрунтовано економіко-математичний інструментарій інтерпретації очікувань суб'єктів інвестиційної діяльності. Запропоновано методичні засади оцінювання процесів інноваційного розвитку підприємств. Удосконалено процедури управління інвестиційними проектами на базі моделі узгодження інтересів їх учасників. Наведено результати апробації розробленої моделі.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР-4ЗАП)306.7-55 + У9(4УКР-4ЗАП)306.7-56

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА347178 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Пахомова І.М. 
Релаксація внутрішніх напружень у лужно-галоїдних монокристалах із граткою типу NaCl на початковій стадії високотемпературної повзучості : автореф. дис. ... канд. фіз.-мат. наук : 01.04.07 / І.М. Пахомова; Харк. нац. ун-т ім. В.Н. Каразіна. - Х., 2010. - 20 c. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: В376.3,022 + В375.6,022

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА375438 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
3.

Пахомова І. В. 
Споживні властивості та збереженість вафель із жировими начинками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / І. В. Пахомова; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Львів, 2015. - 23 c. - укp.

Обгрунтовано й експериментально підтверджено покращену біологічну та харчову цінність нових вафель із жировими начинками з використанням нетрадиційної сировини, при цьому набули подальшого розвитку: експериментальні дослідження впливу антиоксидантів рослинної сировини (у вигляді порошків кмину, плодів шипшини, розмарину, шавлії) на процеси окиснення, гідролізу жирової основи начинки вафель з метою збереження їх якості, встановлення термінів їх придатності до споживання. Обгрунтовано рецептуру вафель з використанням нетрадиційної сировини: порошків із коренів селери, цикорію, моркви; плодів гарбуза та шипшини; насіння кмину, сезаму, гарбуза; трави шавлії, розмарину; меду, квіткового пилку, екстракту бджолиного підмору; препарату шкаралупи курячих яєць із лимонним соком; ячмінного борошна та висівок. Досліджено вплив упаковок на основі біоксально-орієнтованих поліпропіленових плівок на зміни якості споживних властивостей нових вафель. Новизну технічних рішень підтверджено чотирма патентами на корисну модель "Композиція жирової начинки для вафель "Квітковий нектар" (№ 100726 від 10.08.2015 р.), "Композиція жирової начинки для вафель з "Подарунок літа" (№ 100727 від 10.08.2015 р.), "Композиція жирової начинки для вафель "Мелодія осені" (№ 100728 від 10.08.2015 р.), "Композиція жирової начинки для вафель "Злакові" (№ 100729 від 10.08.2015 р.).


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.5-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА417278 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Пахомова І. А. 
Правове регулювання інформаційних відносин в сфері державної служби : автореф. дис. ... канд. юрид. наук : 12.00.07 / І. А. Пахомова; Харків. нац. ун-т ім. В.Н. Каразіна. - Харків, 2015. - 18 c. - укp.

Комплексно досліджено правове регулювання інформаційних відносин (ІВ), що виникають у сфері державної служби України. Проаналізовано роль і значення інформації у процесі формування та розвитку ІВ у цій сфері, визначено особливості правового регулювання зазначених відносин у секторі державної служби, а також наведено їх класифікацію. Надано адміністративно-правову характеристику суб'єктного складу ІВ у секторі державної служби, а також обгрунтовано підхід до формування універсальної моделі інформаційної компетентності державних службовців України. На основі вивчення досвіду правової регламентації ІВ у секторі державної служби країн ЄС сформульовано конкретні пропозиції щодо вдосконалення адміністративно-правової основи їх розвитку, а також оптимізації інституту юридичної відповідальності державних службовців України за вчинення правопорушень, пов'язаних з використанням службової інформації.


Індекс рубрикатора НБУВ: Х819(4УКР)012:Х84

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА417473 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
5.

Пахомова І. В. 
Антиоксиданти рослинного походження для жировмісних кондитерських виробів / І. В. Пахомова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1. - С. 185-191. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.

Наведено результати дослідження порошків рослинної сировини як антиоксидантів, які ефективно гальмують окисні процеси у кондитерських жирах. Процеси окиснення та гідролізу жирової основи для кондитерських виробів визначено за реакціями бензидину й 2-тіобарбітурової кислоти з карбонільними сполуками (бензидинове і тіобарбітурове числа), за допомогою йодометричного методу (пероксидне число) та методу титрування (кислотне число), а також за органолептичними показниками. Встановлено доцільність використання сухих порошків з рослинної сировини як антиоксидантів для збільшення термінів зберігання жировмісних кондитерських виробів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л86-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
6.

Ткаченко А. С. 
Поліпшення споживних властивостей печива цукрового з начинками з використанням нетрадиційної сировини з підвищеною біологічною цінністю / А. С. Ткаченко, І. В. Пахомова // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 3/11. - С. 54-61. - Бібліогр.: 36 назв. - укp.

Наведено результати товарознавчих досліджень нових зразків печива цукрового з начинками "Дачне" та "Ясне сонечко". Нетрадиційна сировина, використана у рецептурах печива, відрізняється збалансованими мінеральним і вітамінним складом, а також ефективною антиокиснювальною здатністю, що надає можливість подовжити терміни зберігання продукції. Розроблені зразки печива цукрового відповідають нормативній документації за фізико-хімічними показниками, а також за показниками мікробіологічної та токсикологічної безпечності.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.1-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
7.

Управління закладом позашкільної освіти: сучасні тренди, співпраця, проєкти : посібник / Т. Нестерук, Л. Шевченко, А. Радзівілл, Л. Карлінська, І. Личак, О. Нижник, І. Пахомова; ред.: О. Просіна, Я. Швень; Університет менеджменту освіти, Центральний інститут післядипломної педагогічної освіти, Київська обласна державна адміністрація, Центр творчості дітей та юнацтва Київщини. - Біла Церква : Білоцерківдрук, 2020. - 251 c. - Бібліогр.: с. 222-228 - укp.

Розглянуто сучасні тренди в управління закладом позашкільної освіти, психологічні аспекти управління закладом позашкільної освіти. Висвітлено проекту діяльність закладів позашкільної освіти Київської області. Враховано сучасні актуалітети управлінської діяльності, психології управління. Представлено індивідуальні проекти для позашкільної освіти.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ч421.38 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА846998 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
8.

Проблематика та сучасні тенденції впливу податкової реформи на зміни фінансово-кредитних відносин : монографія / О. Ф. Андросова, І. Є. Андрющенко, В. Г. Бабенко-Левада, Є. В. Бован, К. К. Божко, О. М. Вечерко, Т. В. Волощук, С. С. Гараба, К. С. Дворецька, С. Д. Довгаль, О. О. Донченко, А. К. Жукова, Т. І. Журавльова, О. А. Коваль, О. В. Коротунова, Г. О. Кузьменко, О. Ю. Куракіна, А. О. Лащенко, Л. М. Ляшова, Ю. О. Набатова, С. О. Нагорна, Т. О. Олійник, І. Г. Пахомова, О. К. Пилипенко, Є. О. Сидоренко, В. Ю. Сліпко, В. В. Сокур, В. Ю. Супрун, А. В. Тімченко, Н. Г. Фатюха, М. С. Фещенко, Д. В. Циганок, Н. О. Чередниченко, С. С. Шаповал, С. В. Шарова, А. П. Шостак; ред.: С. В. Шарова; Запорізький національний технічний університет. - Запоріжжя : СТАТУС, 2018. - 199 c. - (Наукова книга). - Бібліогр. в кінці розд. - укp.

Стратегічною метою реформування економічного сектору України с створення соціально орієнтованої ринкової економіки, яка на основі розвитку національного конкурентоспроможного виробництва забезпечила би гідний рівень життя населення та добробут нації в цілому. Розглянуто проблеми та сучасні тенденції впливу податкової реформи на зміни фінансово-кредитних відносин. Досліджено сучасні проблеми і стратегічні напрями розвитку фінансів у контексті євроінтеграційних процесів. Висвітлено тенденції розвитку кредитної політики та банківського сектору. Проаналізовано проблемні аспекти та перспективи розвитку фінансового менеджменту. Увагу приділено удосконаленню управління дебіторською та кредиторською заборгованістю підприємств в умовах кризи. Оцінено ринок страхування ризиків у розрізі діяльності страхових компаній України у 2014-2016 роках.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)261.413-183 + У9(4УКР)262.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА847859 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського