2. |
Нечепуренко К. Б. Технологія виробів м'ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / К. Б. Нечепуренко; Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 21 c. - укp.Науково обґрунтовано та розроблено технології виробів м'ясних посічених із використанням термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату. Досліджено функціонально-технологічні, реологічні, термостійкі, фізико-хімічні, структурно-механічні, органолептичні та споживчі властивості, умови та терміни реалізації. Спрогнозовано та експериментально підтверджено, що використання у складі виробів м'ясних посічених структурованої термостабільної пружної емульсії дає змогу раціональніше використовувати м'ясну сировину, поліпшити органолептичні показники виробів м'ясних посічених та харчову цінність за рахунок збагачення готової продукції поліненасиченими жирними кислотами.Розроблено і затверджено нормативну і технологічну документацію. Здійснено заходи з упровадження нової технології на підприємствах із виробництва м'ясної продукції, ресторанного господарства, подано дані щодо економічної ефективності від упровадження виробів м'ясних посічених із використанням термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату у виробництво. Індекс рубрикатора НБУВ: Л924
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА434239 Пошук видання у каталогах НБУВ
|