Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Найко А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Найко А. А. 
Доступність амінокислот і баланс азоту у свиней під час згодовування раціонів, збагачених триптофаном / А. А. Найко, Л. С. Прокопенко, Н. І. Пирин // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр. / Вінниц. держ. с.-г. ін-т. - 1999. - Вип. 6. - С. 114-119. - укp.

Досліджено доступність амінокислот під згодовування раціонів, збагачених різною кількістю кормоаміну триптофанового виробництва, а також його сумішшю з кормоамінами валінового та пролінового виробництв. Встановлено зростання рівня утримання азоту в тілі тварин щодо спожитого та перетравленого протеїну під час згодовування кормоамінів триптофанового виробництва.


Індекс рубрикатора НБУВ: П65-451.21

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69948 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Найко А. А. 
Хімічний склад кормоамінів триптофанового виробництва та їх вплив на перетравність поживних речовин раціонів / А. А. Найко, Л. С. Прокопенко // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр. / Вінниц. держ. с.-г. ін-т. - 1999. - Вип. 6. - С. 217-219. - укp.

Розглянуто хімічний склад кормоаміну триптофанового виробництва, а також його сумішок з кормоамінами пролінового, валінового, лейцинового виробництв, виготовлених на підприємствах мікробіологічної промисловості з відходів виробництва триптофану, проліну, валіну та лейцину. Визначено дозу вводу цих кормоамінів до раціону свиней та їх вплив на перетравність поживних речовин. Встановлено амінокислотний склад.


Індекс рубрикатора НБУВ: П65-451.21

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69948 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського