Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)
Пошуковий запит: (<.>A=Мельников К$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

      
Категорія:    
1.

Мельников К. А. 
Исследование механизма окислительной полимеризации растительных масел в пенном режиме / К. А. Мельников // Вопр. химии и хим. технологии. - 2002. - № 6. - С. 85-89. - Библиогр.: 7 назв. - рус.

Досліджено кінетичні закономірності процесу низькотемпературного окиснення рослинних масел за умов інтенсивного підведення кисню у реакційне середовище, високих концентрацій гидроперекисних сполук та продуктів їх розпаду.

Исследованы кинетические закономерности процесса низкотемпературного окисления растительных масел в условиях интенсивного подвода кислорода в реакционную среду, высоких концентраций гидроперекисей и продуктов их распада.

Kinetic regularities of low-temperature vegetable oil oxidation process under the conditions of intensive oxygen supply into reactionary medium, high concentration of hydro peroxides and the products of their decay are investigated.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л782-106.811

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29143 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Мельников К. О. 
Розробка технології солодких соусів підвищеної харчової цінності / К. О. Мельников, Т. О. Колісниченко, А. М. Савченко, О. О. Чернушенко // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 66-74. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.

Мета роботи - розробка технологій виробництва соусів-топінгів "Сонечко" та "Червона мрія" з використанням свіжих плодів та ягід. Проведено органолептичну оцінку та виконано органолептичні профілі страв. Розроблені соуси-топінги характеризуються поліпшеними органолептичними показниками, що є вкрай важливим для позитивного сприйняття споживачами нового продукту, а також характеризуються високим вмістом вітамінів, БАР, флавоноїдів і рекомендовані до впровадження у заклади ресторанного господарства.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Мельников К. О. 
Сучасні аспекти використання рибної сировини у технологіях м'ясомістких продуктів / К. О. Мельников, Т. О. Колісниченко, Ю. А. Мацук, І. М. Марченко // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 153-158. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Мета роботи - наукове обгрунтування та розробка технології м'ясомістких продуктів із використанням рибної сировини. Проведено дослідження органолептичних, фізико-хімічних, функціонально-технологічних характеристик м'ясо-рибних напівфабрикатів із додаванням фаршу з філе минтаю. Теоретично обгрунтовано та експериментально підтверджено технологію м'ясомістких продуктів із використанням фаршу з філе минтаю.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л992.3 + Л994

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Мельников К. П. 
Синтез та властивості функціоналізованих гем-дифлуороциклоалканів : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.03 / К. П. Мельников; Київський національний університет імені Тараса Шевченка. - Київ, 2019. - 20 c. - укp.


Індекс рубрикатора НБУВ: Г251.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА444219 Пошук видання у каталогах НБУВ 


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського