Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)
Пошуковий запит: (<.>A=Маньковський А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Маньковський А. Я. 
Реалізація та переробка забійних тварин : монографія / А. Я. Маньковський, Т. А. Антонюк. - К. : Інтерконтиненталь-Україна, 2013. - 284 c. - Бібліогр.: с. 279-280 - укp.

Наведено порядок реалізації забійних тварин і птиці на м'ясопереробні підприємства, визначено категорії вгодованості та особливості первинної переробки тварин і одержаних продуктів забою. Наведено характеристику складу та властивостей м'яса, визначено вплив окремих факторів на формування його якісних показників як сировини для переробки. Описано різні методи консервування м'яса та м'ясопродуктів.


Індекс рубрикатора НБУВ: П817.21 + У530.675.12 + У9(4УКР)306.751.2 + Л92,0

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА770176 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Стандартизація у тваринництві : [навч. посіб.] / І. І. Ібатуллін, В. О. Пабат, А. Я. Маньковський, М. І. Бащенко, В. Т. Лісовенко, І. М. Кудлай; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Ліра-К, 2016. - 547 c. - Бібліогр.: с. 541-543 - укp.

Наведено вимоги нормативних документів, насамперед міждержавних і національних стандартів, до продукції тваринництва (молока, яєць, меду, прополісу, воску, тварин для забою, шкіряної сировини, овчини тощо), а також до продукції, використання якої забезпечує ефективну організацію окремих елементів технологічного процесу її виробництва та реалізації (сіна, силосу, комбікормів, висівок, шроту, преміксів, вітамінів тощо).


Індекс рубрикатора НБУВ: П5 ц я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА809688 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського