2. |
Стандартизація у тваринництві : [навч. посіб.] / І. І. Ібатуллін, В. О. Пабат, А. Я. Маньковський, М. І. Бащенко, В. Т. Лісовенко, І. М. Кудлай; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Ліра-К, 2016. - 547 c. - Бібліогр.: с. 541-543 - укp.Наведено вимоги нормативних документів, насамперед міждержавних і національних стандартів, до продукції тваринництва (молока, яєць, меду, прополісу, воску, тварин для забою, шкіряної сировини, овчини тощо), а також до продукції, використання якої забезпечує ефективну організацію окремих елементів технологічного процесу її виробництва та реалізації (сіна, силосу, комбікормів, висівок, шроту, преміксів, вітамінів тощо). Індекс рубрикатора НБУВ: П5 ц я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА809688 Пошук видання у каталогах НБУВ
|