1. |
Копчик З. М. Пивоварний ячмінь на заході України (технологія вирощування) : монографія / З. М. Копчик. - Л. : Сполом, 2007. - 150 c. - Бібліогр.: 267 назв. - укp.Висвітлено походження та історію культури ярого ячменю, біологічні властивості та наведено рекомендації до умов вирощування. Проаналізовано агротехнічний чинник впливу на пивоварну якість зерна, визначено його продуктивність залежно від грунтово-кліматичних умов вирощування. Розкрито роль сорту в підвищенні врожайності та покращанні пивоварної якості зерна. Описано технологію вирощування пивоварного ячменю. Освещены происхождение и история культуры ярового ячменя, биологические свойства и приведены рекомендации к условиям выращивания. Проанализирован агротехнический фактор влияния на пивоваренное качество зерна, определена его продуктивность в зависимости от почвенно-климатических условий выращивания. Раскрыта роль сорта в повышении урожайности и улучшении пивоваренного качества зерна. Описана технология выращивания пивоваренного ячменя. Індекс рубрикатора НБУВ: П212.7-4(4УКР)
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА697099 Пошук видання у каталогах НБУВ
|