Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Ересько Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

      
Категорія:    
1.

Ересько Г. А. 
Окислительные процессы в вареных колбасных изделиях, упакованных в модифицированной газовой среде / Г. А. Ересько, А. К. Башкирова, Е. В. Франко // Упаковка. - 2008. - № 3. - С. 34-37. - рус.

Упаковывание мясопродуктов в упаковку с модифицированной газовой средой дает возможность значительно снизить темпы накопления продуктов окисления липидов, представляющих опасность для здоровья потребителей. Приведены результаты исследований изменения состояния липидного комплекса при хранении вареных колбас, упакованных в упаковку с модифицированной газовой средой, связанные с гидролизом и окислением жиров. Установлено, что наименьшее изменение наблюдалось в образцах, упакованных в среде, состоящей из 80 % азота и 20 % углекислого газа.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л927.108

Шифр НБУВ: Ж15241 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Ересько Г. А. 
Новый заквасочный препарат в производстве йогурта / Г. А. Ересько, Н. Ф. Кигель, Л. А. Шитова, Г. Ф. Насырова, И. О. Романчук // Вісн. аграр. науки. - 2000. - № 9. - С. 52-54. - рус.

Розроблено технологію отримання сухого заквашувального препарату для виробництва йогурту. Подано характеристики продуктів, виготовлених з його використанням. Вибір дози препарату обгрунтовано експериментальними даними процесу ферментації. Новий заквашувальний препарат призначено для прямого внесення під час виробництва йогуртів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л955.06

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Ересько Г. А. 
Оптимизация режимов сбивания сливок в масло / Г. А. Ересько, С. С. Гуляев-Зайцев, Ю. В. Майборода // Вісн. аграр. науки. - 2001. - № 1. - С. 68-70. - рус.

Установлена зависимость затрат энергии на сбивание сливок от их жирности и концентрации в жире кристаллической фазы. Основным фактором, обуславливающим сокращение продолжительности сбивания при повышении концентрации жира, является увеличение количества эффективных столкновений жировых шариков при механической обработке сбиваемых сливок. Разработаны рекомендации по уточнению технологии производства сливочного масла методом сбивания.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л957.02

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Ересько Г. А. 
Получение протопластов стартовых культур лакто- и бифидобактерий с использованием лизоцима для селекции промышленных штаммов / Г. А. Ересько, Н. Ф. Кигель, С. А. Седина, О. В. Науменко, В. А. Лукьянчук, Б. П. Мацелюх // Вісн. аграр. науки. - 1999. - № 10. - С. 66-68. - рус.

Встановлено умови для одержання протопластів низки стартових культур лакто- і біфідобактерій, що забезпечують задовільну їх реверсію до кліткових форм. Одержані дані створюють передумови для проведення експериментальних досліджень з конструювання на основі вивчених штамів нових варіантів промислових штамів методами злиття протопластів і їх векторної трасформації.


Індекс рубрикатора НБУВ: Е40*447,025

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського