Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)
Пошуковий запит: (<.>A=Дроков В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Дроков В. Г. 
Нешкідливість харчових продуктів та методи її контролю : Конспект лекцій / В. Г. Дроков; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2004. - 24 c. - Бібліогр.: 14 назв. - укp.

Висвітлено основні джерела небезпеки вживання харчових продуктів, зокрема, їх мікробного та природного походження, порушення балансу поживних речовин, забруднювачів з зовнішнього середовища, харчових домішок та барвників. Розглянуто методи хіміко-аналітичного контролю нешкідливості та основні етапи аналізу харчових продуктів на вміст токсичних компонентів.

Освещены основные источники опасности употребления пищевых продуктов, в частности, их микробного и природного происхождения, нарушения баланса питательных веществ, загрязнителей из внешней среды, пищевых добавок и красителей. Рассмотрены методы химико-аналитического контроля безвредности и основные этапы анализа пищевых продуктов на содержание токсических компонентов.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.1я73-2

Шифр НБУВ: Р101494 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Ганчук В. Д. 
Моніторинг нітратів та заходи щодо їх зменшення у рослинній продукції / В. Д. Ганчук, М. Г. Христіансен, О. М. Бутенко, Г. М. Біла, В. Г. Дроков // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2012. - № 6/6. - С. 47-49. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.

Мета роботи - проведення моніторингу плодоовочевої продукції на вміст нітратів і розробка рекомендацій щодо їх зменьшення. Наведено результати визначення нітратів у овочах і плодах, що найчастіше використовують на території України в раціоні харчування людини. Контроль вмісту нітратів здійснено за допомогою потенцометричного методу, використовуючи нітратселективний електрод на іономірі И-160.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.81-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського