Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (11)
Пошуковий запит: (<.>A=Гросицька О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

      
Категорія:    
1.

Гросицька О. Є. 
Організація виробництва в машинобудуванні : навч. посіб. / О. Є. Гросицька, О. М. Заботін, Т. Д. Сипко, В. М. Нейман, К. В. Красночубенко; Нац. ун-т кораблебудування ім. адмірала Макарова. - Миколаїв, 2007. - 100 c. - (Навч. посіб.). - Бібліогр.: с. 96-98. - укp.

Розглянуто методи та форми організації процесу виробництва, типи виробництва, принципи раціональної організації виробничого процесу з урахуванням особливостей економіки та технології виробництва у машинобудуванні. Увагу приділено виробничим системам, організації потокового виробництва, комплексній підготовці та технічному обслуговування виробництва, мережевому плануванню й управлінню.

Рассмотрены методы и формы организации процесса производства, типы производства, принципы рациональной организации производственного процесса с учетом особенностей экономики и технологии производства в машиностроении. Внимание уделено производственным системам, организации поточного производства, комплексной подготовке и техническому обслуживанию производства, сетевому планированию и управлению.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)305.851.1-801 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА701023 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Заботін О. М. 
Основи управління якістю на підприємствах машинобудування : навч. посіб. / О. М. Заботін, О. Є. Гросицька, А. Б. Трушлякова, Т. Д. Сипко; Нац. ун-т кораблебудування ім. адмірала Макарова. - Миколаїв, 2008. - 84 c. - Бібліогр.: 28 назв. - укp.

Розкрито засади забезпечення якості продукції на підприємствах машинобудування, наведено класифікацію показників якості, розглянуто питання планування та контролю якості, висвітлено методологію менеджменту та інструменти контролю. Викладено характеристику міжнародних систем стандартизації та сертифікації.

Раскрыты основы обеспечения качества продукции на предприятиях машиностроения, приведена классификация показателей качества, рассмотрены вопросы планирования и контроля качества, освещены методология менеджмента и инструменты контроля. Представлена характеристика международных систем стандартизации и сертификации.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)305.851.1-823.2-21я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: СО28081 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Сипко Т. Д. 
Ціноутворення : навч. посіб.: у 3 ч. Ч. 2. Технологія ціноутворення та управління цінами / Т. Д. Сипко, О. Є. Гросицька, О. М. Заботін; Нац. ун-т кораблебудування ім. адмірала Макарова. - Миколаїв, 2009. - 92 c. - Бібліогр.: с. 86-88. - укp.

Висвітлено теоретичні засади ціноутворення. Розглянуто взаємозв'язки ціни з попитом і пропозицією, методи та прийоми ціноутворення на різних типах ринків. Проаналізовано стратегії маркетингу, цінову політику виробників товарів і послуг, поведінку споживачів у ціновому просторі, ринковий механізм і державне регулювання ціноутворення. Увагу приділено діяльності державних органів і громадських організацій в антимонопольній сфері, проблемам захисту прав виробників і споживачів.

Освещены теоретические основы ценообразования. Рассмотрены взаимосвязи цены со спросом и предложением, методы и приемы ценообразования на разных типах рынков. Проанализированы стратегии маркетинга, ценовая политика производителей товаров и услуг, поведение потребителей в ценовом пространстве, рыночный механизм и государственное регулирование ценообразования. Уделено внимание деятельности государственных органов и общественных организаций в антимонопольной сфере, проблемам защиты прав производителей и потребителей.


Індекс рубрикатора НБУВ: У010.295.8 я73 + У9(4УКР)0-861 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: В351563/2 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Гросицька О. Є. 
Стратегічні перспективи конкурентоспроможності харчової промисловості в умовах глобалізації національної економіки : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03 / О. Є. Гросицька; МОНМС України, Міжнар. ун-т бізнесу і права. - Херсон, 2012. - 20 c. - укp.

Досліджено теоретичну парадигму сутності поняття "конкурентоспроможність галузі". Систематизовано фактори, механізми й інструменти впливу глобалізації на рівень конкурентоспроможності харчової промисловості. Узагальнено методичні підходи до визначення конкурентоспроможності харчової промисловості. Досліджено сучасний стан харчової промисловості України. Проаналізовано рівень конкурентоспроможності національної харчової промисловості, її структурні особливості за умов глобалізації. Обгрунтовано стратегічні орієнтири розвитку харчової промисловості країни за даних умов. Розроблено шляхи трансформації конкурентоспроможності національної харчової промисловості за умов глобальної економіки, удосконалення напрямів державної підтримки інтеграції харчової промисловості до глобального конкурентного середовища.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА393696 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського