Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (3)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Вишнікіна О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

      
Категорія:    
1.

Вишнікіна О. В. 
Непряме визначення фосфору у вигляді гетерополікомплексів з використанням екстракційного та сорбційного розділення : Автореф. дис... канд. хім. наук / О. В. Вишнікіна; Укр. держ. хім.-технол. ун-т. - Д., 2006. - 20 c. - укp.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Г125.264-5 + Г461.313,0

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА342759 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Технологія продукції ресторанного господарства. Контроль якості : навч. посіб. / О. В. Сабіров, В. А. Язіна, М. М. Кучер, О. В. Вишнікіна, М. Ю. Разінькова; Університет митної справи та фінансів. - Дніпро : УМСФ, 2023. - 169 c. - Бібліогр.: с. 167-169 - укp.

Розроблено теоретичні та практичні аспекти щодо контролю якості кулінарної продукції, що реалізується в ресторанному господарстві (РГ). Досліджено організацію контролю якості продукції РГ. Охарактеризовано організацію контролю якості на підприємствах РГ. Проаналізовано системи управління якістю на підприємствах РГ. Досліджено органолептичну оцінку якості продукції РГ. Розглянуто основні поняття тестування чутливості дегустаторів. Висвітлено естетику оформлення страв. Особливу увагу приділено спеціям та смако-ароматичним добавкам. Охарактеризовано процес контролю якості напівфабрикатів та готових страв у РГ. Досліджено поняття харчової та біологічної цінності продукції РГ.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14-823.2 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА862204 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Сучасні процеси трансформації у бізнесі та виробництві: теорія, методологія, практика (фінансовий сектор, аграрна галузь та сфера послуг) : монографія / В. О. Петренко, О. А. Бородіна, В. А. Бородін, О. В. Мельник, Н. С. Краснокутська, Г. М. Коптєва, О. В. Коротаева, В. М. Гельман, В. М. Вартанян, В. П. Гатило, Т. А. Чупілко, Л. М. Бандоріна, К. О. Удачна, Г. Б. Нурлихина, Л. А. Смирнова, Н. І. Демчук, А. Є. Сергієнко, Л. М. Савчук, Т. О. Журавльова, О. В. Крилова, Л. І. Катан, А. Р. Столчнєва, В. В. Коваленко, О. С. Сергєєва, М. І. Диба, Ю. О. Гернего, В. В. Кудінов, С. І. Васильєва, О. М. Ігнатова, О. А. Паршина, Ю. І. Першин, А. В. Присяжна, І. С. Мареха, В. С. Миргородська, М. М. Салун, І. Я. Іпполітова, О. В. Чумак, Н. Е. Лук'яненко, І. А. Абрамович, А. А. Гумбатов, Р. Г. Гулуєв, О. В. Довгаль, О. С. Прокопишин, Л. І. Катан, В. В. Онищенко, К. Є. Руча, Л. М. Комський, О. О. Крижановський, І. Г. Кадирус, Н. І. Юрченко, М. О. Багорка, О. О. Миронова, Р. М. Миронова, Л. С. Безугла, Я. Р. Гарбуз, А. О. Корнус, О. Г. Корнус, С. І. Сюткін, В. М. Орлова, С. А. Жмачинський, М. І. Бублик, О. О. Маслак, Т. Є. Удовиченко, Ю. В. Чириченко, О. В. Сабіров, Н. О. Небаба, Н. А. Білова, М. П. О. Бакіров, І. Ю. Сухацька, В. А. Язіна, О. В. Вишнікіна, З. В. Бойко, Н. А. Горожанкіна, О. Ю. Лебідь, О. М. Ятчук, О. В. Лесюк; ред.: Л. М. Савчук, Л. М. Бандоріна. - Дніпро : Пороги, 2019. - 547 c. - Бібліогр. в кінці розд. - укp. - рус.

Представлено результати досліджень з теорії, методології та практики сучасних процесів трансформації у фінансовій системі, аграрній галузі та сфері послуг. Досліджено новітні напрями перетворень в економічній сфері. Проаналізовано процес цифрової трансформація економіки та адаптацію її світового досвіду. Охарактеризовано бізнес-процеси підприємств торгівлі та їх вплив на економічну безпеку підприємств. Здійснено прогнозування показників функціонування підприємств машинобудівної галузі. Досліджено інформаційно-технологічні проблеми та перспективи розвитку у банківській сфері. Висвітлено теоретико-методичні засади взаємодії банків та суб'єктів реального сектору економіки в сучасних реаліях розвитку бізнесових процесів в Україні. Оцінено ефективність послуг в умовах міжнародної економічної діяльності. Увагу приділено розвитку спеціалізованого туризму в Україні як одному з практичних питань організації туризму (на прикладі кінного туризму). Побудовано моделі прогнозу рівня доходів від сільського зеленого туризму у Дніпропетровській області на основі аналізу стану та перспектив його розвитку.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)0-151

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА862949 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського