1. |
Бодрі Хамам. Хамам Розробка складу та технології капсульованої суспензії на основі олії розторопші / Хамам. Хамам Бодрі, В. Г. Дем'яненко, Д. В. Дем'яненко // Вісн. фармації. - 2004. - № 3. - С. 41-44. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.Наведено результати досліджень фізико-хімічних властивостей олійної суспензії кверцетину, яка містить стабілізатори в різних концентраціях. На основі одержаних експериментальних даних встановлено, що застосування спену-65 в концентрації 0,1 % забезпечує достатню седиментаційну та агрегативну стійкість і оптимальні реологічні характеристики, необхідні для точного дозування суспензії у тверді желатинові капсули. Індекс рубрикатора НБУВ: Р282.113
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14678 Пошук видання у каталогах НБУВ
|