Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Бодрі Хамам$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Бодрі Хамам. Хамам 
Розробка складу та технології капсульованої суспензії на основі олії розторопші / Хамам. Хамам Бодрі, В. Г. Дем'яненко, Д. В. Дем'яненко // Вісн. фармації. - 2004. - № 3. - С. 41-44. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.

Наведено результати досліджень фізико-хімічних властивостей олійної суспензії кверцетину, яка містить стабілізатори в різних концентраціях. На основі одержаних експериментальних даних встановлено, що застосування спену-65 в концентрації 0,1 % забезпечує достатню седиментаційну та агрегативну стійкість і оптимальні реологічні характеристики, необхідні для точного дозування суспензії у тверді желатинові капсули.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р282.113

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж14678 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського