Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Бенько Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
| | | | |
1. |
Бенько Т. Р. Виробнича інфраструктура громадського харчування та її особливості в західному регіоні / Т. Р. Бенько // Регіон. економіка. - 2000. - № 4. - С. 177-181. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.На підставі офіційних статистичних даних визначено, що в західних областях України руйнування виробничої інфраструктури громадського харчування в кризові роки відбувалось найбільніша, ніж в інших українських регіонах, тоді як темпи скорочення роздрібного товарообігу громадського харчування були прискореними. Внаслідок цього ефективність використання виробничої інфраструктури громадського харчового сервісу в західних областях стала нижчою, ніж у решті українських регіонів. Ключ. слова: виробнича інфраструктура громадського харчування, західний регіон Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4Укр)424
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж15383 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Бенько Т. Р. Громадське харчування: його стан та місце в народногосподарському, продовольчому комплексі в умовах переходу до ринку (на прикладі Західного регіону України) : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.05 / Т. Р. Бенько; УКООПСПІЛКА. Львів. комерц. акад. - Л., 2001. - 17 c. - укp.Проаналізовано ефективність виробничої інфраструктури в громадському харчовому сервісі західних областей і з'ясовано особливості використання його трудових ресурсів. Встановлено, що збитковість громадського харчування значною мірою обумовлена зовнішними чинниками. Зазначено непристосованість підприємців, що здійснюють свій бізнес у даному виді економічної діяльності, до жорстких умов господарювання за ринкових умов. Визначено залежність рівня розвитку громадського харчування від загального рівня розвитку економіки та можливість його впливу на підвищення продуктивності суспільної праці, тобто, прискорення прогресу всієї економіки. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4Укр)424.0 + У9(4Укр3)424.0
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА315972 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Новосядлий С. П. Особливості електрофізичного діагностування польових транзисторів Шотткі на епітаксійних шарах GaAs на кремнієвих підкладках для мікросистемних використань / С. П. Новосядлий, Т. Г. Бенько, І. Т. Когут // Фізика і хімія твердого тіла. - 2019. - 20, № 3. - С. 311-317. - Бібліогр.: 8 назв. - укp. Індекс рубрикатора НБУВ: З852.3-07
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж26618 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
4. |
Новосядлий С. П. Особливості електрофізичного діагностування польових транзисторів Шотткі на епітаксійних шарах GaAs на кремнієвих підкладках для мікросистемних використань / С. П. Новосядлий, Т. Г. Бенько, І. Т. Когут // Фізика і хімія твердого тіла. - 2019. - 20, № 3. - С. 311-317. - Бібліогр.: 8 назв. - укp. Індекс рубрикатора НБУВ: З852.3-07
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж26618 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|