Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=У530.675.12$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
| | | | |
1. |
Заремба П. А. Стратегия стабилизации и развития предприятий мясоперерабатывающей промышленности : моногр. / П. А. Заремба; Ин-т экономики пром-сти НАН Украины. - Донецк, 2007. - 338 c. - Библиогр.: с. 302-319 - рус.Освещены проблемы и перспективы развития предприятий мясоперерабатывающей промышленности Украины. Рассмотрены процессы их кооперации и формирования интегрированных структур управления, особенности создания вертикальных и горизонтальных маркетинговых систем на рынке мясной продукции, возможности использования метода SWOT-анализа при формировании модели стратегии развития отрасли. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.2-96 + У530.675.12-96
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА689312 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Маньковський А. Я. Реалізація та переробка забійних тварин : монографія / А. Я. Маньковський, Т. А. Антонюк. - К. : Інтерконтиненталь-Україна, 2013. - 284 c. - Бібліогр.: с. 279-280 - укp.Наведено порядок реалізації забійних тварин і птиці на м'ясопереробні підприємства, визначено категорії вгодованості та особливості первинної переробки тварин і одержаних продуктів забою. Наведено характеристику складу та властивостей м'яса, визначено вплив окремих факторів на формування його якісних показників як сировини для переробки. Описано різні методи консервування м'яса та м'ясопродуктів. Індекс рубрикатора НБУВ: П817.21 + У530.675.12 + У9(4УКР)306.751.2 + Л92,0
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА770176 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Гузєв І. В. Рівень виробництва та споживання м'яса в країнах світу / І. В. Гузєв, І. П. Петренко // Вісн. аграр. науки. - 2007. - № 3. - С. 34-39. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Висвітлено сучасну динаміку виробництва та споживання м'яса на душу населення на континентах і в країнах світу, зокрема Україні. Освещена современная динамика производства и потребления мяса на душу населения на континентах и в странах мира, в частности Украине. Індекс рубрикатора НБУВ: У530.675.12 + У9(4УКР)306.751.2
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14378 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
4. |
Бочарова Ю. Г. Концентрація та конкуренція на світовому ринку м'яса / Ю. Г. Бочарова // Бізнес Інформ. - 2016. - № 3. - С. 18-23. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.Мета роботи - аналіз стану, особливостей розвитку, концентрації та конкуренції на світового ринку м'яса. Обгрунтовано значення та роль м'яса у забезпеченні продовольчої безпеки. Проведено аналіз динаміки та структури (географічної та товарної) обсягів виробництва, споживання, експорту та імпорту м'яса. Визначено основних виробників, споживачів, експортерів та імпортерів м'яса за умов глобалізації. Охарактеризовано країнові особливості, моделі споживання та імпорту м'яса. На основі розрахунку п'яти показників концентрації (коефіцієнт концентрації, індекс Херфіндаля - Хіршмана, коефіцієнт відносної концентрації, дисперсія логарифмів ринкових часток, індекс максимальної частки) визначено особливості конкуренції на світовому ринку виробників та споживачів м'яса. Індекс рубрикатора НБУВ: У530.675.12-13 + У542.151.111
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14572 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|