Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит: (<.>U=П258.8$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
Категорія:    
1.

Khomych G. 
Study of the chemical composition of cranberry and the use of berries in food technology / G. Khomych, Y. Matsuk, Y. Nakonechnaya, N. Oliynyk, L. Medved // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 6/11. - С. 59-65. - Бібліогр.: 20 назв. - англ.

Наведено дослідження хімічного складу ягід журавлини. Визначено фракційний склад органічних кислот, цукрів і фенольних речовин, що містяться в продуктах переробки журавлини. Експериментально підтверджено позитивний вплив ферментативного каталізу на вилучення фенольних речовин та якість соку з журавлини. Встановлено раціональні умови проведення ферментативного каталізу. Запропоновано комплексну переробку ягід журавлини з використанням соку в технології фруктових соусів, а вичавок сокового виробництва - у технології безалкогольних напоїв і м'ясних паштетів.


Індекс рубрикатора НБУВ: П258.8-27 + Л914

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського