1. |
Khomych G. Study of the chemical composition of cranberry and the use of berries in food technology / G. Khomych, Y. Matsuk, Y. Nakonechnaya, N. Oliynyk, L. Medved // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 6/11. - С. 59-65. - Бібліогр.: 20 назв. - англ.Наведено дослідження хімічного складу ягід журавлини. Визначено фракційний склад органічних кислот, цукрів і фенольних речовин, що містяться в продуктах переробки журавлини. Експериментально підтверджено позитивний вплив ферментативного каталізу на вилучення фенольних речовин та якість соку з журавлини. Встановлено раціональні умови проведення ферментативного каталізу. Запропоновано комплексну переробку ягід журавлини з використанням соку в технології фруктових соусів, а вичавок сокового виробництва - у технології безалкогольних напоїв і м'ясних паштетів. Індекс рубрикатора НБУВ: П258.8-27 + Л914
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ
|