Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (4)Книжкові видання та компакт-диски (64)Журнали та продовжувані видання (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л992.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

      
Категорія:    
1.

Нечепуренко К. Б. 
Технологічні аспекти утворення структурованих емульсій у складі м'ясних січених виробів / К. Б. Нечепуренко, П. П. Пивоваров // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12. - С. 79-84. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.

Обгрунтовано технологію м'ясних січених виробів (МСВ), до складу яких входять структуровані емульсії (СЕ), адже одним із найважливіших завдань сучасної науки є одержання матеріалів із заданими механічними властивостями та структурою. Перспективною сировиною для виробництва структурованих продуктів є використання термостабільних СЕ на основі альгінатів із залишками кальцію. Технологія використовується у складі МСВ для харчової промисловості та сфери ресторанного господарства.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л924.3 + Л992.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Марцин Т. О. 
Технологія приготування м'ясних страв з застосуванням сучасних способів теплової обробки / Т. О. Марцин // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 150-156. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.

Розглянуто оптимальні параметри технологічного процесу приготування м'ясних страв у пароконвектоматі.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л992.3-5

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Мельников К. О. 
Сучасні аспекти використання рибної сировини у технологіях м'ясомістких продуктів / К. О. Мельников, Т. О. Колісниченко, Ю. А. Мацук, І. М. Марченко // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 153-158. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Мета роботи - наукове обгрунтування та розробка технології м'ясомістких продуктів із використанням рибної сировини. Проведено дослідження органолептичних, фізико-хімічних, функціонально-технологічних характеристик м'ясо-рибних напівфабрикатів із додаванням фаршу з філе минтаю. Теоретично обгрунтовано та експериментально підтверджено технологію м'ясомістких продуктів із використанням фаршу з філе минтаю.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л992.3 + Л994

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського