Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л992.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
| | | | |
1. |
Нечепуренко К. Б. Технологічні аспекти утворення структурованих емульсій у складі м'ясних січених виробів / К. Б. Нечепуренко, П. П. Пивоваров // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12. - С. 79-84. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.Обгрунтовано технологію м'ясних січених виробів (МСВ), до складу яких входять структуровані емульсії (СЕ), адже одним із найважливіших завдань сучасної науки є одержання матеріалів із заданими механічними властивостями та структурою. Перспективною сировиною для виробництва структурованих продуктів є використання термостабільних СЕ на основі альгінатів із залишками кальцію. Технологія використовується у складі МСВ для харчової промисловості та сфери ресторанного господарства. Індекс рубрикатора НБУВ: Л924.3 + Л992.3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Марцин Т. О. Технологія приготування м'ясних страв з застосуванням сучасних способів теплової обробки / Т. О. Марцин // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 150-156. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.Розглянуто оптимальні параметри технологічного процесу приготування м'ясних страв у пароконвектоматі. Індекс рубрикатора НБУВ: Л992.3-5
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Мельников К. О. Сучасні аспекти використання рибної сировини у технологіях м'ясомістких продуктів / К. О. Мельников, Т. О. Колісниченко, Ю. А. Мацук, І. М. Марченко // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 153-158. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.Мета роботи - наукове обгрунтування та розробка технології м'ясомістких продуктів із використанням рибної сировини. Проведено дослідження органолептичних, фізико-хімічних, функціонально-технологічних характеристик м'ясо-рибних напівфабрикатів із додаванням фаршу з філе минтаю. Теоретично обгрунтовано та експериментально підтверджено технологію м'ясомістких продуктів із використанням фаршу з філе минтаю. Індекс рубрикатора НБУВ: Л992.3 + Л994
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|