Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л952$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
| | | | |
1. |
Рішан О. Й. Забезпечення інваріантності ультразвукового інтерференційного рівнеміра на стоячій хвилі в системі нормалізації молока в ємностях / О. Й. Рішан, Ю. М. Бородкіна // НТІ. - 2013. - № 1. - С. 78-84. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.Наведено результати розробки й досліджень методів компенсації збурень (вплив турбулентності і зміна температури) у зоні вимірювання ультразвукового інтерференційного первинного вимірювального перетворювача на стоячій хвилі, який застосовується для вимірювання рівня молока за його нормалізації в ємностях. Наведено залежності з розрахунку додаткових похибок від впливу збурень і обгрунтовано способи їх компенсації. Індекс рубрикатора НБУВ: Л952-7 с
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж16928 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Плотнікова Р. В. Дослідження впливу технологічних чинників на сорбцію іонізованого кальцію з молока знежиреного альгінатом натрію / Р. В. Плотнікова, Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 5/11. - С. 32-39. - Бібліогр.: 16 назв. - укp.Досліджено вплив технологічних чинників (концентрація та співвідношення, площа сорбції, характер і температура сорбції, етапність процесу) на сорбцію альгінатом натрію іонізованого кальцію з молока знежиреного та систем на його основі. Встановлено, що зниження вмісту кальцію у молоці знежиреному сприяє підвищенню термостабільності та кислотостійкості харчових систем на його основі. Застосування цього способу декальцинування забезпечує підвищення ресурсного потенціалу молока знежиреного як сировини. Це вирішує проблему його комплексної переробки та надає можливість розробити інноваційні технології десертної продукції на основі молочної та плодово-ягідної сировини з регульованими показниками якості та новими споживними властивостями. Індекс рубрикатора НБУВ: Л952.4
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Дейниченко Г. В. Исследования нового метода борьбы с поляризационным слоем в процессе ультрафильтрации обезжиренного молока / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, О. А. Удовенко, А. В. Омельченко, О. Е. Мельник // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 6/11. - С. 4-8. - Библиогр.: 28 назв. - рус.Рассмотрен вопрос относительно нового метода борьбы с поляризационным слоем на поверхности мембран в процессе ультрафильтрации обезжиренного молока. Приведены результаты экспериментальных исследований относительно влияния нового метода борьбы с поляризационным слоем на производительность ультрафильтрационных мембран. Определены рациональные рабочие параметры проведения процесса ультрафильтрационного концентрирования обезжиренного молока с использованием барботирования исходного сырья у поверхности мембраны. Індекс рубрикатора НБУВ: Л952
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|