Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л940.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

      
Категорія:    
1.

Бреславець Т. В. 
Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі : монографія / Т. В. Бреславець, Л. М. Крайнюк, М. Б. Колеснікова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : Цифрова друкарня № 1, 2012. - 143 c. - Бібліогр.: с. 126-142 - укp.

Викладено нові технологічні підходи до виробництва структурованих аналогів рибних продуктів на основі пелагічних видів риб. Наведено результати наукових досліджень і теоретичних обгрунтувань одержання структурованих аналогів рибного філе з використанням кріоіонотропного структурування систем на основі ізольованих міофібрилярних білків пелагічних видів риб. Обгрунтовано режими технологічного процессу одержання ізольованих білків пелагічних риб. Охарактеризовано моделювання складу та властивостей структурованих аналогів філе рибного.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л940.201 + Л992.5

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА761191 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Сидоренко О.  
Біологічна цінність вторинної рибної сировини / О. Сидоренко, А. Туніцька // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 144-150. - Бібліогр.: 13 назв. - укp.

Наведено результати дослідження морфологічного складу риби свіжої (товстолобика білого й строкатого) та біологічної цінності вторинної рибної сировини після розбирання (голови, плавці, кістки). Проаналізовано амінокислотний склад білків вторинної рибної сировини, встановлено її високу біологічну цінність і перспективність використання для виробництва натуральних структуроутворювачів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л940.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж25522 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Степанов Д. В. 
Механізація розбирання дрібної риби / Д. В. Степанов // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2013. - Вип. 13, т. 6. - С. 152-157. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Розглянуто проблему ручної розробки дрібної риби. Запропоновано технологічну лінію для розбирання риби. Наведено методику розрахунку параметрів орієнтування риби на віброповерхні.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л940.2-51

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Одарченко Д. М. 
Виявлення контрольних критичних точок для управління безпечністю виробництва замороженої риби / Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Є. Л. Гасай, Д. Д. Ільїна // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 5/11. - С. 31-35. - Бібліогр.: 13 назв. - укp.

Розглянуто особливості впровадження системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок - НАССР на українських рибопереробних підприємствах. Проведено аналіз небезпечних чинників, що виникають під час виробництва замороженої риби, та розроблено контрольні критичні точки для управління безпечністю процесом її виробництва. Встановлено, що найбільш небезпечною стадією є приймання живої риби, оскільки біологічні та хімічні чинники є суттєвими та можуть призвести до виникнення захворювань або загострення алергічних захворювань.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л940.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського