Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л929.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Беседа С. Д. 
Математичне моделюваня поведінки нехарчової м'ясної сировини при транспортуванні по трубах / С. Д. Беседа, Є. В. Штефан, В. М. Таран // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2005. - № 16. - С. 35-37. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.

Розглянуто застосування інформаційної технології проектування обладнання для транспортування м'ясо-кісткової суміші. В основу цієї технології покладено визначення розподілу напружень у суміші, переміщення всіх часток продукту, робочого тиску нагнітальної системи залежно від конструктивних параметрів дифузора нагнітального резервуара. Розглянуто питання практичного застосування запропонованих методологічних розробок.


Ключ. слова: пневмотранспортування, м'ясо-кісткова суміш, метод скінченних елементів, інформаційні технології проектування
Індекс рубрикатора НБУВ: Л929.5-44

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Безсмертний В. М. 
Ветеринарно-санітарна оцінка і удосконалення технології підвищення якості м'яса птиці при аскаридіозі з використанням побічної сировини і відходів м'ясокомбінатів : Автореф. дис... д-ра вет. наук : 16.00.06 / В. М. Безсмертний; Одес. держ. с.-г. ін-т. - О., 1999. - 31 c. - укp. - рус.

Дисертацію присвячено питанням ветеринарно-санітарної експертизи та якісної оцінки м'яса птиці (курей, індичок) при аскаридіозі і розробці сучасної профілактики цього захворювання, направленої на збільшення виробництва і підвищення якості м'яса з використанням кормових домішок і відходів м'ясокомбінатів. Розроблена предзабійна і післязабійна діагностика аскаридіозу птиці, вивчено вплив аскаридіозної інвазії на продуктивність птиці, санітарні і якісні показники м'яса та його біологічну цінність. Науково обгрунтована можливість використання відходів м'ясокомбінатів як сировини для виробництва кормових домішок і преміксів і розроблена технологія їх виробництва. Вивчено вплив комплексної профілактики аскаридіозу на санітарні показники і якість м'яса птиці. Встановлена економічна ефективність проведення комплексної профілактики аскаридіозу птиці згідно з розробленою методикою.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: П817.116,022 + П873.626.62-8,022 + Л929.5

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА304297 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського