Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л920.8$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

      
Категорія:    
1.

Куркин А.  
Барьерные гибкие материалы для упаковывания мяса и мясных продуктов / А. Куркин // Упаковка. - 2005. - № 1. - С. 39-41. - рус.

Отмечено, что важным фактором, оказывающим влияние на увеличение срока хранения мяса и мясных продуктов, является правильный выбор упаковочных материалов с целью обеспечения оптимальных условий хранения и защиты продуктов от негативных внешних воздействий. В настоящее время широко используются новые барьерные пленки, применяемые для упаковывания многих видов мясных изделий кулинарии, готовых блюд, мяса и т. д. Приведены характеристика и области применения гибких барьерных упаковочных материалов, а также всевозможных видов ламинатов.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л920.8-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж15241 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Замотаєв П. В. 
Полімерні плівки для пакування м'ясних продуктів / П. В. Замотаєв // Упаковка. - 2012. - № 5. - С. 21-28. - Бібліогр.: 19 назв. - укp.

Наведено основні вимоги до пакувальних полімерних плівок у разі використання їх для пакування м'ясної продукції. Надано характеристику як моноплівок, так і полімерних плівок багатошарової структури. Розглянуто основні властивості плівок, які впливають на захист м'ясної продукції та термін і умови їх зберігання. Наведено бар'єрні властивості плівок, розглянуто сучасні види упаковки та технології їх виготовлення, які подовжують термін збереження різних видів м'ясної продукції. Серед них упаковки з модифікованим газовим і контрольованим газовим середовищем.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л920.8-354

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж15241 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Болгова Н. В. 
Упаковка м'яса в модифіковану атмосферу / Н. В. Болгова // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 141-146. - Бібліогр.: 26 назв. - укp.

Проаналізовано метод упаковки в модифіковане середовище (МС) (70 - 80 % кисню) в роздрібній торгівлі; надано інформацію щодо необхідності використання МС для упаковки органічного м'яса.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л920.87

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Пасічний В. М. 
Дослідження факторів пролонгації термінів зберігання м'ясних і м'ясомістких продуктів / В. М. Пасічний, А. М. Гередчук, О. О. Мороз, Ю. А. Ястреба // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 4. - С. 224-230. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.

Наведено огляд нових тенденцій у галузі пакування м'ясних продуктів. З метою збереження якості та пролонгації термінів зберігання м'ясомістких кулінарних напівфабрикатів підвищеної харчової цінності на основі м'яса птиці запропоновано використання активного пакування. Вивчено вплив домішок гарбузової пасти та структуроутворювальної речовини кремнезему на термін придатності виробів. Запропоновано результати мікробіологічних досліджень збагаченого каротиноїдами курячого "попкорну" під час зберігання, що доводять ефективність використання поглиначів кисню та випаровувального етанолу в пакуванні напівфабрикатів. У результаті правильного підбору рецептурних компонентів і застосування принципів активного пакування досягнуто збільшення терміну придатності вдосконалених кулінарних виробів учетверо.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л920.8

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського