![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л910.42$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | | | |
1. |
Белінська С. Динаміка активності ферментів при переробці баклажанів / С. Белінська // Товари і ринки. - 2015. - № 2. - С. 41-48. - Бібліогр.: 13 назв. - укp.Проаналізовано вплив попередньої обробки та заморожування на активність ферментів баклажанів. Установлено позитивний вплив витримки підготовлених до заморожування баклажанів у розчині кухонної солі на зниження активності аскорбінатоксидази та поліфенолоксидази, що сприяє збереженості кольору та С-вітамінної цінності замороженої продукції. Індекс рубрикатора НБУВ: Л910.42
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж25522 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Воробйова В. Дослідження компонентного складу та антиоксидантних властивостей екстракту продукту переробки томата / В. Воробйова, М. Скіба, І. Трус, С. Кирій, С. Сіренко // Техн. науки та технології. - 2021. - № 1. - С. 145-151. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.Досліджено ефективність використання низькотемпературного евтектичного розчинника [холін-хлорид]/[DL-молочна кислота] для екстракції органічних сполук із продукту переробки томата (Lycopersicon esculentum. Mill.). Методом високоефективної рідинної хроматографії встановлено, що основними компонентами екстракту є п-кумарова та хлорогенова кислоти, кверцетин та рутин. За допомогою спектрофотометричного методу кількісно визначено в екстракті наявність фенольних сполук і флаваноїдів. Встановлено, що отриманий екстракт має відносно високу антиралькальну/антиоксиданту активність. Індекс рубрикатора НБУВ: Л910.42
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж101341 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|