Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л840.15$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
| | | | |
1. |
Захарченко Т. М. Вплив електромембранної активації на властивості екстрагента для екстрагування сахарози із бурякової стружки / Т. М. Захарченко, М. П. Купчик, В. В. Манк, О. І. Сидорченко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2007. - № 20. - С. 12-13. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Досліджено вплив електромембранної активації (ЕМА) водних розчинів на фізико-хімічні властивості екстрагента для вилучення цукрози. Встановлено залежність ЕМА знижувати в'язкість екстрагентів, що є важливим в інтенсифікації процесів екстрагування цукрози. Індекс рубрикатора НБУВ: Л840.15-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Фабричнікова І. А. До визначення параметрів процесів, що виникають в зоні зрізання коренеплодів цукрового буряка в стружку / І. А. Фабричнікова // Інженерія природокористування. - 2014. - № 2. - С. 96-99. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.Досліджено процес утворення бурякової стружки шляхом подрібнення цукрових буряків при виробництві цукру. Одержано рівняння рівноваги пластинки стружки, яка згинається зовнішніми силами. Встановлено розрахункові залежності для визначення зовнішньої сили, моменту пластини та радіусу кривизни стружки. Індекс рубрикатора НБУВ: Л840.15
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж101173 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Фабричнікова І. А. Дослідження впливу кута торцювання на зносостійкість бурякорізальних ножів / І. А. Фабричнікова // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2014. - Вип. 148. - С. 412-418. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Досліджено вплив кута косого торцювання на зносостійкість ножів для зрізування цукрових буряків у стружку під час виробництва цукру. Встановлено розрахункові залежності між геометричними параметрами леза та величиною, яка визначає місце злому різальної кромки під дією сили, що вигинає лезо ножа. Індекс рубрикатора НБУВ: Л840.15-5
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж61599 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|