Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л840.15$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

      
Категорія:    
1.

Захарченко Т. М. 
Вплив електромембранної активації на властивості екстрагента для екстрагування сахарози із бурякової стружки / Т. М. Захарченко, М. П. Купчик, В. В. Манк, О. І. Сидорченко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2007. - № 20. - С. 12-13. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.

Досліджено вплив електромембранної активації (ЕМА) водних розчинів на фізико-хімічні властивості екстрагента для вилучення цукрози. Встановлено залежність ЕМА знижувати в'язкість екстрагентів, що є важливим в інтенсифікації процесів екстрагування цукрози.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л840.15-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Фабричнікова І. А. 
До визначення параметрів процесів, що виникають в зоні зрізання коренеплодів цукрового буряка в стружку / І. А. Фабричнікова // Інженерія природокористування. - 2014. - № 2. - С. 96-99. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Досліджено процес утворення бурякової стружки шляхом подрібнення цукрових буряків при виробництві цукру. Одержано рівняння рівноваги пластинки стружки, яка згинається зовнішніми силами. Встановлено розрахункові залежності для визначення зовнішньої сили, моменту пластини та радіусу кривизни стружки.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л840.15

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж101173 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Фабричнікова І. А. 
Дослідження впливу кута торцювання на зносостійкість бурякорізальних ножів / І. А. Фабричнікова // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2014. - Вип. 148. - С. 412-418. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Досліджено вплив кута косого торцювання на зносостійкість ножів для зрізування цукрових буряків у стружку під час виробництва цукру. Встановлено розрахункові залежності між геометричними параметрами леза та величиною, яка визначає місце злому різальної кромки під дією сили, що вигинає лезо ножа.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л840.15-5

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж61599 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського