Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л817$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Васюкова Г. Т. 
Підвищення якості комбінованих білкових продуктів / Г. Т. Васюкова; Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі. - 2-е вид., переробл. та допов. - Донецьк, 2001. - 196 c. - Бібліогр.: 324 назв. - укp.

Висвітлено результати теоретичних та експериментальних досліджень м'ясних, рибних і комбінованих фаршевих виробів з біологічно активними речовинами, які дозволяють значно подовжити термін зберігання продукції, а також біофізичних, біохімічних, структурно-механічних, гістохімічних, мікробіологічних та інших досліджень у процесі виробництва та зберігання продуктів тваринного походження.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л817 + Л994

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА612327 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Сердюк Л. В. 
Наукове обгрунтування формування якості комбінованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Л. В. Сердюк; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. - Х., 2001. - 34 c. - укp.

Розглянуто проблему формування якості комбінованих зернових продуктів шляхом збагачення їх природними домішками рослинного та тваринного походження, що дозволяє отримати готові вироби з певними показниками споживчих властивостей. Досліджено процеси, які відбуваються у гетерогенних харчових системах шляхом їх технологічної обробки, що призводить до зміни структури та функціональних властивостей введених домішок і біополімерів вихідної зернової сировини - крохмалю та білка. Виявлено, що в результаті цих перетворень формується якість готових виробів. Проведено комплексну товарознавчу оцінку нових видів комбінованих зернових продуктів і показано, що вони характеризуються підвищеною харчовою цінністю, збалансованістю за вмістом крохмалю та білка, а також харчових волокон, мінеральних речовин, вітамінів. Розроблено рецептури нових видів комбінованих зернових продуктів і запропоновано технологічні схеми їх отримання, які забезпечують високу якість готових виробів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л817

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА315329 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського