Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (12)Книжкові видання та компакт-диски (39)
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)306.751.353.1-13$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
...

      
Категорія:    
1.

Березівський П. С. 
Конкурентоспроможність молокопереробних підприємств: теорія, методика, практика : монографія / П. С. Березівський, А. М. Желєзняк; Львів. держ. аграр. ун-т. - Л., 2008. - 198 c. - Бібліогр.: с. 177-197. - укp.

Висвітлено теоретичні основи конкуренції та конкурентоспроможності молокопереробних підприємств. Проаналізовано конкурентні відносини в молокопродуктовому підкомплексі та конкурентний потенціал галузі. Увагу приділено ринковій кон'юнктурі та рівню якості молокопродукції, прогнозуванню конкурентного ринку молока, формуванню раціональної системи заготівлі сировини та управлінню якістю молочної продукції. Обгрунтовано шляхи підвищення конкурентоспроможності вітчизняних молокопереробних підприємств.

Освещены теоретические основы конкуренции и конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий. Проанализированы конкурентные отношения в молокопродуктовом подкомплексе и конкурентный потенциал отрасли. Уделено внимание рыночной конъюнктуре и уровню качества молокопродукции, прогнозированию конкурентного рынка молока, формированию рациональной системы заготовки сырья и управлению качеством молокоперерабатывающих предприятий.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА705148 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Суха І. В. 
Організаційно-економічний механізм управління конкурентоспроможністю молокопереробних підприємств / І. В. Суха // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2007. - № 21. - С. 118-121. - Бібліогр.: 13 назв. - укp.

Розглянуто трактування понять механізм та організаційно-економічний механізм (ОЕМ). На підставі узагальнення існуючих точок зору та підходів до їх визначення сформовано авторське розуміння категорійного апарату. Представлено алгоритм реалізації дії ОЕМ управління конкурентоспроможністю (КС) підприємств. Визначено взаємодію складових ОЕМ та їх вплив на підвищення КС вітчизняних підприємств.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж71985 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Прус О. М. 
Бенчмаркінг у підвищенні конкурентоспроможності молокопереробних підприємств : автореф. дис... канд. екон. наук : 08.00.04 / О. М. Прус; Нац. аграр. ун-т. - К., 2008. - 20 c. - укp.

Досліджено можливості застосування бенчмаркінгу для вдосконалення діяльності підприємств на ринку молочної продукції, зокрема підвищення їх конкурентоспроможності. Розкрито зміст і розглянуто еволюцію поняття "бенчмаркінг", а також принципи та методи його здійснення та взаємозв'язок з іншими інструментами вдосконалення діяльності. Визначено структуру процесу бенчмаркінгу. Здійснено детальний аналіз кон'юнктури ринку молочної продукції України. Проведено бенчмаркінгове оцінювання конкурентоспроможності певних підприємств. Визначено основні тенденції розвитку світового ринку даної продукції. Наведено досвід Польщі щодо реформування молочного сектору у контексті її приєднання до ЄС. Удосконалено методичні підходи до здійснення бенчмаркінгу. Запропоновано використання DEA-моделі та методу побудови радару конкурентоспроможності з метою визначення підприємств-партнерів з бенчмаркінгу. Розроблено концептуальну модель організації процесу бенчмаркінгу на молокопереробних підприємствах. Визначено й обгрунтовано стратегічні напрямки подальшого розвитку підприємств молокопродуктового підкомплексу. Запропоновано використання інтегрованих систем управління якістю та безпечністю молочної продукції з включенням до їх складу процесу бенчмаркінгу.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА360637 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
4.

Суха І. В. 
Вибір стратегій для забезпечення конкурентоспроможності підприємств молочної промисловості : автореф. дис... канд. екон. наук : 08.00.04 / І. В. Суха; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2008. - 20 c. - укp.

Досліджено теоретичні та прикладні аспекти забезпечення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств. На основі узагальнення теоретичного матеріалу визначено суть понять "конкуренція", "конкурентоспроможність підприємства", "організаційно-економічний механізм забезпечення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств", "стратегія", "маркетингова конкурентна стратегія". Систематизовано існуючі підходи до оцінювання конкурентоспроможності підприємств. На підставі проведеного аналізу сучасного стану виробництва молока визначено проблеми, які необхідно вирішити, враховуючи ратифікацію угоди щодо вступу України до СОТ. З'ясовано рівень конкурентоспроможності вітчизняних підприємств, перспективи їх подальшого розвитку. Апробовано методику її інтегрального оцінювання щодо молочної продукції певних торгових марок, що дозволило з використанням певних характеристик продукції оцінити їх популярність. Розроблено методику вибору певним підприємством привабливих для розвитку сегментів. Визначено підходи до формування набору маркетингових конкурентних стратегій з урахуванням цілей підприємства, його потенційних можливостей, зміни зовнішнього середовища, прогнозу розвитку ринкових сегментів. Запропоновано використовувати комбінацію методик оцінювання конкурентоспроможності для з'ясування правильності вибору сегментів.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА361579 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
5.

Антонюк Г. Я. 
Механізм забезпечення конкурентоспроможності підприємств молокопереробної галузі в умовах євроінтеграції : автореф. дис... канд. екон. наук : 08.00.04 / Г. Я. Антонюк; Львів. нац. аграр. ун-т. - Л., 2009. - 20 c. - укp.

Розкрито суть конкурентоспроможності молокопереробного підприємства. Узагальнено та доповнено існуючі методи оцінювання його конкурентоспроможності. Типологізовано її чинники стосовно зазначених підприємств. Аргументовано необхідність інтегрування суб'єктів ринку молочної продукції. Систематизовано критерії оцінювання ефективності інтеграційних об'єктів. Запропоновано індекс оцінювання ефективності участі підприємства в інтеграційному об'єднанні. Проаналізовано стан, тенденції та умови розвитку молокопереробної галузі, основні загрози, виникнення яких можливе на даних підприємствах за умов зовнішньоекономічної інтеграції. Розглянуто чинники, які перешкоджають стабільному розвитку та зростанню конкурентоспроможності суб'єктів ринку молочної продукції. Оцінено рівень конкурентоспроможності підприємств молокопереробної галузі, а також механізм їх реалізації.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА365512 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
6.

Хворост Т. В. 
Організаційно-економічні основи підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств : автореф. дис... канд.екон. наук : 08.00.04 / Т. В. Хворост; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми, 2009. - 20 c. - укp.

Досліджено організаційно-економічні основи підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств. Здійснено теоретичні узагальнення та запропоновано нові підходи до підвищення конкурентоспроможності, які базуються на вдосконаленому механізмі формування конкурентоспроможності підприємств, її комплексному оцінюванні. Обгрунтовано методику оцінювання конкурентоспроможності товару з використанням елементів теорії комплексного змінного та побудовано лінійну модель товарної лінії. Виведено рівняння, яке дозволяє обгрунтовано прогнозувати ціну товару, що належить до товарної лінії. Вдосконалено механізм формування конкурентоспроможності підприємства, складовою якого є механізм формування конкурентоспроможності товару, який передбачає врахування специфіки продовольчого товару.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА365824 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
7.

Железняк А. М. 
Підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств : автореф. дис... канд. екон. наук / А. М. Железняк; Львів. держ. аграр. ун-т. - Л., 2007. - 20 c. - укp.

Обгрунтовано теоретичні та методологічні засади формування, оцінювання та підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств. Запропоновано методичні підходи до аналізу, оцінювання та прогнозування конкурентного потенціалу. З'ясовано сучасні тенденції та особливості формування конкурентних відносин у молокопродуктовому підкомплексі України та Львівщини. Оцінено ефективність виробництва молока різними категоріями господарств і конкурентний потенціал молокопродуктового підкомплексу для адміністративних областей України. Проведено аналіз інвестиційної конкурентоспроможності молокопереробної промисловості Львівщини. Обгрунтовано основні напрями та засади її підвищення. Розроблено економетричні моделі прогнозування конкурентного потенціалу молокопродуктового підкомплексу у контексті перспективного розвитку.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА353148 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
8.

Кічук Н. В. 
Економічні складові забезпечення конкурентоспроможності підприємств молочної галузі Південного регіону України : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Н. В. Кічук; Одес. держ. екон. ун-т. - О., 2010. - 21 c. - укp.

Досліджено поняття сутності конкуренції, її основних видів і форм. Проаналізовано сучасний стан ринку молочної продукції Півдня України, основні особливості формування конкурентного середовища, основні методи конкурентної боротьби в галузі. Проведено аналіз господарських зв'язків між молокопереробними підприємствами та постачальниками сировини в галузь. Розроблено комплекс заходів щодо підвищення рівня конкурентоспроможності підприємств молочної галузі харчової промисловості Півдня України, який дозволяє здійснити диференціацію номенклатури виробленої продукції, розширити систему постачальників сировинних ресурсів, налагодити господарські зв'язки в галузі за допомогою створення регіонального кластера з переробки молока.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА372822 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
9.

Туніцька Ю. М. 
Забезпечення конкурентних переваг підприємств за умов відкритості національного ринку : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Ю. М. Туніцька; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2009. - 22 c. - укp.

На підставі концептуальних принципів формування конкурентних переваг (КП), властивостей і чинників, що їх визначають, розроблено цілісну методику оцінки КП вітчизняних підприємств з переробки молока та виробництва сиру за умов висококонкурентних (внутрішнього та зовнішнього) ринків. На базі розроблених методичних підходів, з використанням поєднання методів аналізу ієрархій та експертних оцінок прийняття рішень Байєса, здійснено оцінку КП, встановлено джерела їх формування. Наведено методику виходу підприємства з наявними КП на зовнішній ринок за умов невизначеності зовнішнього середовища. Висвітлено основні стратегічні напрями поведінки вітчизняних підприємств даної галузі на зовнішніх ринках молокопродукції.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА367798 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
10.

Луців О. Р. 
Конкурентна стратегія підприємства в умовах невизначеності (на прикладі молокопереробної галузі) : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / О. Р. Луців; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 20 c. - укp.

Удосконалено визначення термінів "стратегія" та "конкурентна стратегія", методику проведення комплексної оцінки формування конкурентної стратегії окремої стратегічної одиниці бізнесу, що забезпечує покращення механізму та деталізує моделювання імовірних сценаріїв розвитку подій відповідно до критеріїв. Розроблено "колесо розвитку конкурентної стратегії", яке відображає взаємозв'язок між ключовими факторами успіху у галузі, конкурентним статусом і конкурентною стратегією. Створено модель формування програми коригування конкурентної стратегії, за допомогою якої можна визначити вид ризику та його величину, а також модель стратегічного аналізу підприємств, яка відображає економічну залежність ризику та конкурентної стратегії. Запропоновані модель формування програми коригування конкурентної стратегії та модель стратегічного аналізу були апробовані на молокопереробних підприємствах Тернопільщини.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА378511 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
11.

Черевко Г. В. 
Конкурентоспроможність молокопереробних підприємств в умовах членства України у Світовій організації торгівлі : монографія / Г. В. Черевко, П. С. Березівський, Д. Г. Черевко. - Л. : Укр. бестселер, 2011. - 169 c. - Бібліогр.: с. 137-153. - укp.

Висвітлено сучасні теоретичні, методологічні та прикладні аспекти підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств (МПП). Розглянуто процеси формування конкурентного середовища та рівня конкурентоспроможності МПП Львівщини з урахуванням шляхів підвищення останньої для задоволення потреб населення у високобілковій, доступній й екологічно безпечній харчовій молочній продукції за умов членства України в СОТ. Обгрунтовано основні елементи системи заготівлі сировини. Результати проведеного дослідження стали основою для прийняття обгрунтованих рішень щодо пріоритезації напрямів розвитку МПП з метою підвищення рівня їх конкурентоспроможності.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА749074 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
12.

Черевко Д. Г. 
Підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств в умовах членства України в СОТ : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Д. Г. Черевко; Львів. нац. аграр. ун-т. - Л., 2010. - 20 c. - укp.

Представлено результати дослідження поняття і змісту конкурентомспроможності підприємства в системі характеристик його економічного стану, галузевих особливостей формування конкурентоспроможності молокомпереробних підприємств в умовах членства України у СОТ, сформовано методику визначення рівня конкурентоспроможності молокопереробного підприємства в системі чинників, що його формують, та методику її дослідження. Проаналізовано динаміку формування сировинної бази цих підприємств, дано оцінку формування рівня їх конкурентоспроможності та виявлено і систематизовано його чинники. Обгрунтовано можливості удосконалення умов формування експортного потенціалу молокопереробних підприємств, подано результати економіко-математичного моделювання активізації дії чинників формування рівня їх конкурентоспроможності, а також обгрунтовано умови, необхідні для удосконалення системи управління якістю їх продукції.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА377164 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
13.

Рудь І. Ю. 
Підвищення конкурентоспроможності підприємств молокопродуктового підкомплексу : автореф. дис... канд. екон. наук : 08.00.04 / І. Ю. Рудь; Миколаїв. держ. аграр. ун-т. - Миколаїв, 2009. - 20 c. - укp.

Досліджено рівень конкурентоспроможності підприємств молокопродуктового підкомлексу України й обгрунтовано стратегічні напрями її підвищення. Виявлено незадовільний рівень конкурентоспроможності сільськогосподарських виробників молока та хиткі позиції молокопереробних підприємств. Доведено, що основним стратегічним напрямом підвищення конкурентоспроможності підприємств підкомплексу є відродження сировинної бази на засадах інтенсифікації з перенесенням її у сектор суспільного виробництва, що вимагає значних сум капіталовкладень. Зроблено висновок, що за сучасних умов єдиним реальним джерелом їх є інвестиції, якими володіють або які можуть одержати вертикально інтегровані структури. Доведено, що на молокопереробних підприємствах додатково значну увагу необхідно приділяти посиленню маркетингової роботи.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА367015 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
14.

Гнатенко О. А. 
Підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / О. А. Гнатенко; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2009. - 21 c. - укp.

Поглиблено понятійно-категоріальний апарат теорії конкурентоспроможності продукції, а саме: сформовано власне бачення сутності "конкурентоспроможність молококонсервної продукції з використанням рейтингової оцінки". Висвітлено керування конкурентоспроможністю продукції виробничого підпримства, запропоновано методичне забезпечення рейтингового підходу під час визначення конкурентоспроможності продукції. Проаналізовано стан конкурентоспроможності продукції підприємств виробників молочних консервів, проведено експрес - аналіз конкурентоспроможності продукції на підставі рейтингової оцінки, проведено оцінку зовнішньої та внутрішньої конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів. Запропоновано керування конкурентоспроможністю продукції з урахуванням рейтингових оцінок, матеріалізовано ефективність конкурентоспроможності продукції на підставі рейтингових оцінок.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА369192 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
15.

Мостенська Т. Л. 
Системне забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної і молочної промисловості України : монографія / Т. Л. Мостенська, О. І. Драган, І. В. Суха; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 267 c. - Бібліогр.: 221 назв - укp.

Висвітлено теоретико-методологічні підходи до забезпечення конкурентоспроможності підприємств. Проаналізовано сучасний стан, проблеми розвитку та напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств м'ясної та молочної промисловості України. Наведено методичні рекомендації щодо створення м'ясо-молочного кластеру на рівні регіону. Розкрито можливості підвищення конкурентоспроможності підприємств шляхом обгрунтування вибору стратегії розвитку торгових марок. Увагу приділено питанням формування та реалізації конкурентних стратегій в контексті розвитку ринкових сегментів.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13 + У9(4УКР)306.751.21-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА736412 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
16.

Кубрак Н. Р. 
Стратегія еластичності у формуванні конкурентоспроможності молокопереробних підприємств : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Н. Р. Кубрак; Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Л., 2011. - 25 c. - укp.

Розроблено теоретико-методичні положення й обгрунтовано практичні рекомендації щодо формування тривалих конкурентних переваг вітчизняних виробників молочної продукції за допомогою стратегії еластичності. Досліджено концепційні ознаки конкурентоспроможності товарів повсякденного попиту, сутнісні засади оцінювання конкурентоспроможності споживчих товарів і на основі узагальнення обгрунтовано концепцію еластичності як нову парадигму конкурентних переваг виробників споживчих товарів повсякденного попиту. Виконано макроаналіз кон'юнктури ринку молочних продуктів в Україні, виявлено його регіональні особливості, ідентифіковано чинники платоспроможного ринкового попиту на молочні продукти та потенціалу продажу їх вітчизняними молокопереробними підприємствами, а також досліджено параметри еластичності ланцюга поставок молочної продукції. Окреслено напрями щодо вдосконалення маркетингових стратегій з позиції підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств, обгрунтовано стратегію інтеграції в ланцюгу поставок молочних продуктів на засадах логістики та викладено типові рішення щодо підвищення технологічної еластичності у виробничих і дистрибуційних процесах.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА380983 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
17.

Гура В. Л. 
Формування та реалізація потенціалу конкурентоспроможності підприємств молокопереробної галузі України : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / В. Л. Гура; Київ. нац. ун-т ім. Т. Шевченка. - К., 2011. - 22 c. - укp.

Розкрито теоретичні положення щодо сутності потенціалу конкурентоспроможності підприємства (ПКП) та його структури, а також запропоновано методики його оцінювання. Проведено детальний аналіз молокопереробної галузі України, визначено основні фактори впливу на ПКП цієї галузі, побудовано регресійну модель, що показує вплив виробництва молока та ціни на обсяги його надходження на подальшу переробку та запропоновано рекомендації для збільшення виробництва молока шляхом усунення проблеми сезонності. За допомогою структурного підходу проведено оцінювання конкуренції за рівнем концентрації підприємств на ринку продукції з незбираного молока та ринку сирів. Визначено індекси концентрації та ентропії, коефіцієнт Розенблюта. Проведено оцінювання ПКП молокопереробної галузі з використанням методу балів, а також методу k-середніх кластерного аналізу. Визначено основних конкурентів і положення підприємств, що оцінювалися, на ринку. Запропоновано напрями підвищення ПКП молокопереробної галузі України, шляхи формування виробничого й організаційно-управлінського потенціалів, стратегію та інструменти розвитку ПКП галузі.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА383412 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
18.

Суха І. В. 
Вплив конкурентоспроможності торгових марок на конкурентні позиції молокопереробних підприємств в сегменті питного молока / І. В. Суха // Харч. пром-сть. - 2009. - № 8. - С. 118-122. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.

Запропоновано методику інтегральної оцінки конкурентоспроможності торгових марок. Проведено дослідження популярності торгових марок підприємств молочної промисловості в сегменті питного молока та визначено найбільш конкурентоспроможні із них.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)421.0-803.43 + У9(4УКР)306.751.353.1-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
19.

Гура В. Л. 
Напрями формування елементів потенціалу конкурентоспроможності молокопереробних підприємств України / В. Л. Гура // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2009. - № 30. - С. 45-48. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.

Розглянуто основні напрями формування елементів потенціалу конкурентоспроможності молокопереробних підприємств для покращання ситуації в галузі.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
20.

Луців О. Р. 
Побудова моделі для визначення ризику при реалізації конкурентної стратегії / О. Р. Луців // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2010. - № 36. - С. 193-197. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.

Виділено чинники побудови моделі для визначення ризику під час реалізації конкурентної стратегії, за результатами експертної оцінки визначено джерела ризику, імовірність виникнення та рівень їх впливу на господарську діяльність. Охарактеризовано заходи ефективного функціонування молокопереробних підприємств.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського