Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (49)Автореферати дисертацій (25)Книжкові видання та компакт-диски (1336)Журнали та продовжувані видання (313)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 674
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА592894 Пономарьов П. Х. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : Навч. посіб.
2.ВС35220 УААН. Ин-т винограда и вина "Магарач". Крым. гос. мед. ун-т им. С.И.Георгиевского. Биологически активные природные соединения винограда: перспективы производства и применения в медицине и питании [Текст] : Материалы междунар. науч.-практ. конф.: Прил. к науч.-практ. дискусс.-аналит. сб. "Вопр. развития Крыма"
3.Ж69225 Оліфіренко В. В. Біологічна цінність білків м'яса великої рогатої худоби при ураженні туберкульозом [Текст]: Вип. 11, ч. I // Тавр. наук. вісн.-С.149-152
4.ВА594882 Кравців Р. Й. Ветеринарно-санітарна експертиза ковбасних виробів і копченостей [Текст] : Навч. посіб. для студ. та викл. вищ. навч. закл. із спец. "Вет. медицина"
5.ВА594190 Ципріян В. І. Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : Підруч. для студ. вищ. навч. мед. закл. ІІІ - ІV рівнів акредитації, лікарів-інтернів і курсантів ін-ту удосконалення лікарів
6.ВА600720 Ладанівський Р. І. Гігієнічна експертиза харчових продуктів [Текст]
7.Ж69879 Сімахіна Г. О. Екологічні та медико-біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводовмісних продуктів [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.123-126
8.ВА588401 Мамченко Г. Ф. Жизнь и лечение по законам природы: Натуропатия. Фитотерапия. Гомеопатия [Текст] : Руководство по самооздоровлению
9.Ж14686 Кузьминская Е. Метод расчета усваиваемости белков пищевых продуктов [Текст] / Е. Кузьминская, А. Шамонина, Р. Лихотоп, Я. Козицкая: 3 // Укр. журн. мед. техніки і технології.-С.33-35
10.ВА604677 НДІ фітотерапії. Ужгород. держ. ун-т. Мед. ф-т. Оздоровлююче природне харчування, розвантажувальна дієтотерапія [Текст] : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф., (Поляна, 6 - 9 жовт. 2000 р.)
11.ВА587740 Циганенко О. І.Укр. НДІ харчування. Основи загальної, екологічної та харчової токсикології [Текст]
12.Ж29032 Красноштан С. К. Пектинові речовини плодово-ягідної продукції та їх значення у профілактичних і лікувальних цілях [Текст]: 47 // Садівництво.-С.229-235
13.ВА585388 Волошин О. І.Буков. держ. мед. акад. Пилок квітковий (бджолина обніжка) в клінічній та експериментальній медицині [Текст]
14.ВА595761 Фролов В. М.Луган. держ. мед. ун-т. Продукти бджільництва та фітопрепарати в оздоровленні й лікуванні [Текст]
15.Ж29032 Красноштан С. К. Профілактично-оздоровчі та лікувальні властивості плодів яблуні [Текст]: Вип. 48 // Садівництво.-С.166-170
16.ВА607637 Укр. биохим. о-во НАН Украины. Одес. гос. политехн. ун-т. . Растительные адаптогены: Физиологическое значение аналогов нейротрансмиттеров и гормонов растительного происхождения, их роль в профилактике болезней старения [Текст] : Сб. науч. тр. Одесского отделения УБО
17.ВА587307 Бабич А. О. Соя для здоров'я і життя на планеті Земля [Текст]
18.ВА595532 Адамень Ф. Ф. Соя: промышленная переработка, кормовые добавки, продукты питания [Текст]
19.ВА603277 Смоляр В. І. Фізіологія та гігієна харчування [Текст] : Підруч. для студ.
20.ВА607427 Зубар Н. М.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Фізіологія харчування [Текст] : Практикум: Навч. посіб.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського